Windows 10 update sorunu

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,167
Windowsa 4 5 gün önce bir uptade geldi. update yüklüyorum, yüklemesi bile 30 40dk sürüyor. sonra yeniden başlat diyince mavi ekran verip kapanıyor. tekrardan açıldığında güncellemeyi birdaha indirip yine mavi ekran verip döngüye giriyor. Win10 un işi bitti kullanmayim diyorum. win11 e yükselteyim diyorum. onuda yapamıyorum win11 yükleme ekranında %46 da takılı kalıyor.

Acaba windowsda değil de bilgisayarında bir problem olabilir mi?

Acaba windowsda değil de bilgisayarında bir problem olabilir mi?
olabilir hocam sorun ne bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mavi ekran verirken windows sorun oluştu gibi bişey diyor 0xc000021a kodu çıkıyor

Windows 11 için sıfırdan mı yükleme yapmaya çalıştın yoksa yine windows update üzerinden mi? Yapmadıysan temiz bir kurulum denemeni tavsiye ederim.

Windows 11 için sıfırdan mı yükleme yapmaya çalıştın yoksa yine windows update üzerinden mi? Yapmadıysan temiz bir kurulum denemeni tavsiye ederim.
hocam şuan win11 kurulum asistani deniyorum.

Temiz kurulum ya da windows recovery den çözülür %99 eğer ssd/hdd badsector kaynaklı değilse.
bilgisayarda okadar çok şey varki sıfır kurulum canımı sıkıyor biraz.

Temiz kurulum ya da windows recovery den çözülür %99 eğer ssd/hdd badsector kaynaklı değilse.
badsector dediğiniz şey nedir nesil öğrenebilirim

bilgisayarda okadar çok şey varki sıfır kurulum canımı sıkıyor biraz.

badsector dediğiniz şey nedir nesil öğrenebilirim
Harddisk ya da ssd de hasarlı alanlar, eğer sistem dosyaları bu hasarlı bölgelere kayıtlıysa ondan hata verebilir update ya da kurulum. Ya da ssd de hiç bir sorun yok sadece bazı sistem dosyaları bozulmuş da olabilir.

Temiz kurulum arada bir iyi oluyor, önemli dosyaları yedekle kalanları baştan kurarsın. Sonuçta win11 e geçiş yapmayı düşünüyosun, temiz bir sayfa açmak gibi düşün. Taze bir sistem misss gibi :)

Harddisk ya da ssd de hasarlı alanlar, eğer sistem dosyaları bu hasarlı bölgelere kayıtlıysa ondan hata verebilir update ya da kurulum. Ya da ssd de hiç bir sorun yok sadece bazı sistem dosyaları bozulmuş da olabilir.

Temiz kurulum arada bir iyi oluyor, önemli dosyaları yedekle kalanları baştan kurarsın. Sonuçta win11 e geçiş yapmayı düşünüyosun, temiz bir sayfa açmak gibi düşün. Taze bir sistem misss gibi :)
win11 sevmiyorum ama yolun sonu o gibi. badsector ü araştırdım chatgpt den dediğine göre yaptığın testte çıkmadı bişey.

win11 sevmiyorum ama yolun sonu o gibi. badsector ü araştırdım chatgpt den dediğine göre yaptığın testte çıkmadı bişey.
Valla millet abartıyor, ben de ne kullandıysam inatla bırakmazdım, win95, 98, xp, direttim hep yeni win sürümü çıktıkça. Win10 u da bırakamadım uzun süre ama win11 e geçtim inan çok beğendim. Bir kaç kurulum tiyoları var onları yaptığında tertemiz, şişirecek win uygulamaları olmadan hatta win 10 arayüzüne benzeterek kullanabiliyosun.

Gayet memnunum win11 den şuan, boşuna diretmişim geçmemeye. Ki zaten win10 desteği de bitti eğer ekstra destek uzatma almadıysan

Valla millet abartıyor, ben de ne kullandıysam inatla bırakmazdım, win95, 98, xp, direttim hep yeni win sürümü çıktıkça. Win10 u da bırakamadım uzun süre ama win11 e geçtim inan çok beğendim. Bir kaç kurulum tiyoları var onları yaptığında tertemiz, şişirecek win uygulamaları olmadan hatta win 10 arayüzüne benzeterek kullanabiliyosun.

Gayet memnunum win11 den şuan, boşuna diretmişim geçmemeye. Ki zaten win10 desteği de bitti eğer ekstra destek uzatma almadıysan
win11 geçtim. boş bir zamanda temiz kurulum yapacağım. biostan falan yükleyeceğim.

yapmam gereken bişe varmı driver falan acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,868
Üyeler
186,255
Son üye
bilaldrsngl
Geri