cengizovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 955
Yeni hesap açtım bende bir şey yok. İlk alışverişe özel 150tl kampanyası var. Alacağım ürüne de uygulanmıyor. Ya da uygulanmış gözüküyor. (Akakçedeki fiyatla aynı)
En kralını aldım, gözle görülür aman aman bir faydasını görmedim.hocam tavsiye eder misiniz bende almayı düşünüyorum faydaları vs nedir
Besinin çeşitli güzelse gerek yok ben beslenmem zayıf diye aldım kalite olarak iyi firma parasının karşılığınıhocam tavsiye eder misiniz bende almayı düşünüyorum faydaları vs nedir
Bence eksik ne varsa ona özel almak lazım içinde 1000 tane madde olmasına gerek yokDemek ki beslenmen güzel
Yani ama göze iyi gelen vitamin d vitamini omega yaz aylarında magnezyum bunlar fix olmalı beslenme düzgün olsa bileBence eksik ne varsa ona özel almak lazım içinde 1000 tane madde olmasına gerek yok
Yoo başka hesaplarımdada var onlardada kullancam amazon gibi şansHocam indirimi sadece size özel vermiş sanırım. Konu başlığı pek doğru değil![]()
Hocam indirimi sadece size özel vermiş sanırım. Konu başlığı pek doğru değil![]()
Banada geldi 27 tekneye Bluetooth hoparlör aldım Alıntıyı görüntüle
Bunu çok dillendirdikleri için daha çok şüphe duymaya başladımYani ama göze iyi gelen vitamin d vitamini omega yaz aylarında magnezyum bunlar fix olmalı beslenme düzgün olsa bile
Satıcı önemli ben satıcıyı bildiğim için aldım hemen verildi kargoyalanet olsun bu siteye sipariş verdim 2 hafta oldu daha kargoya verilcek mesaj atıyorum ne bi cevap ne bi sonuç