🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,674
RX 9070 yine alınmaz oldu.

Hocam şunu almıştım ama iptal edip vatandaki alınır mı? SFF modeller ortalama 10 derece daha sıcak gösteriyor benchmarklarda kararsız kaldım.

SFF modeller ortalama 10 derece daha sıcak gösteriyor benchmarklarda kararsız kaldım.
Öyle bir genelleme yok. Mesela INNO3D RTX 5070 Ti sadece 305 mm ve SFF kart olmasına rağmen 70 derecede çalışıyor. Tabii ben bu Windforce kaç derece bilmiyorum.

Bence çok güzel fiyat, RTX 5060 Ti 16 GB almak yerine bunu tercih etmek daha mantıklı.

Hocam şunu almıştım ama iptal edip vatandaki alınır mı? SFF modeller ortalama 10 derece daha sıcak gösteriyor benchmarklarda kararsız kaldım.
Hocam bende bu pny den aldım ama sıcaklık değerleri hakkında pek bir şey bulamadım nasıldır bilgisi olan varmı ? Çok kötüyse eğer bende iptal edeyim biraz daha üst modellere bakayım

Hocam bende bu pny den aldım ama sıcaklık değerleri hakkında pek bir şey bulamadım nasıldır bilgisi olan varmı ? Çok kötüyse eğer bende iptal edeyim biraz daha üst modellere bakayım
pny olan tepe model bundan daha iyidir soğutması ama aradaki farka değer mi çok emin olamadığım için iptal ettim

cratos link var mı ?
fiyatı iyi değil şuan düşer mi diye bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,953
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri