Shapeshifter
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus Rog Ryujnn III Extream 360MM aldım hocam.Soğutucu olarak ne aldınız hocam
Asus Rog Ryujnn III Extream 360MM aldım hocam.Soğutucu olarak ne aldınız hocam
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın baya iyi sistem toplamıssınız toplam nekadar a topladınızAsus Rog Ryujnn III Extream 360MM aldım hocam.
Teşekkür ederim, saymadım desem inanır mısınız bilmiyorum ama 200.000'i rahat geçmiştir. Ekranım kaldı bir tek.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın baya iyi sistem toplamıssınız toplam nekadar a topladınız
Doğrudur hocamTeşekkür ederim, saymadım desem inanır mısınız bilmiyorum ama 200.000'i rahat geçmiştir. Ekranım kaldı bir tek.
Bende saglam bir PC toplamak istiyorum ama butce cok el vermiyor ama almışken de en iyisini almak istiyorum 9800x3d 5080 , 5070 ti , yada 9070 XT yapmak dusundugum den dolayı birturlu düzgün bir sistem kuramadımTeşekkür ederim, saymadım desem inanır mısınız bilmiyorum ama 200.000'i rahat geçmiştir. Ekranım kaldı bir tek.
5070TI ile 5080 arası çok fark yok, 5070TI kaliteli bir model alıp diğerlerini orta üst segment toplayabilirsin.Doğrudur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende saglam bir PC toplamak istiyorum ama butce cok el vermiyor ama almışken de en iyisini almak istiyorum 9800x3d 5080 , 5070 ti , yada 9070 XT yapmak dusundugum den dolayı birturlu düzgün bir sistem kuramadım
200 bin e falan çıkmam mümkün değil 100-150 maks 170 e esner Cok bir fark yaratır sa ( hersey dahilTeşekkür ederim, saymadım desem inanır mısınız bilmiyorum ama 200.000'i rahat geçmiştir. Ekranım kaldı bir tek.
150'ye bile iyi bir sistem toplarsınız hocam.200 bin e falan çıkmam mümkün değil 100-150 maks 170 e esner Cok bir fark yaratır sa ( hersey dahil
İslemci anakart ekran kartı SSD ve monitör üst seviye olsun istiyorum otekinler alt/ orta segment olabilr ucuza kapatma derdindeyim birazda5070TI ile 5080 arası çok fark yok, 5070TI kaliteli bir model alıp diğerlerini orta üst segment toplayabilirsin.
SSD olarak Kingston alabilirsiniz, illa Samsung a gerek yok, ekran kartı, MSI Gaming X TRİO 5070 TI Bakabilirsiniz, İşlemciniz gayet iyi, ondan dönmeyin, monitör... Bende bakıyorum .Dİslemci anakart ekran kartı SSD ve monitör üst seviye olsun istiyorum otekinler alt/ orta segment olabilr ucuza kapatma derdindeyim birazda
Ve hala emin değilim monitörde, VA Panaller IPS dne daha iyi dedi hocamız gitti, onu bekliyorum bir şeyler sormak için.SSD olarak Kingston alabilirsiniz, illa Samsung a gerek yok, ekran kartı, MSI Gaming X TRİO 5070 TI Bakabilirsiniz, İşlemciniz gayet iyi, ondan dönmeyin, monitör... Bende bakıyorum .D
5080 fiyatında da benim aradığım SSD de depolama Yuksek olması en az 2 TB bakıyorumSSD olarak Kingston alabilirsiniz, illa Samsung a gerek yok, ekran kartı, MSI Gaming X TRİO 5070 TI Bakabilirsiniz, İşlemciniz gayet iyi, ondan dönmeyin, monitör... Bende bakıyorum .D
Ve hala emin değilim monitörde, VA Panaller IPS dne daha iyi dedi hocamız gitti, onu bekliyorum bir şeyler sormak için.
Benimde üst segment hakkında cok bilgim yokSSD olarak Kingston alabilirsiniz, illa Samsung a gerek yok, ekran kartı, MSI Gaming X TRİO 5070 TI Bakabilirsiniz, İşlemciniz gayet iyi, ondan dönmeyin, monitör... Bende bakıyorum .D
Ve hala emin değilim monitörde, VA Panaller IPS dne daha iyi dedi hocamız gitti, onu bekliyorum bir şeyler sormak için.
Giriş seviye 5080 fiyatındadır evet 5070TI Gaming X Trio. SSD Olarak Kingston kc 3000 bakabilirsiniz, gayet kalitelidir.5080 fiyatında da benim aradığım SSD de depolama Yuksek olması en az 2 TB bakıyorum
Benimde yoktu, 3060 ve I5 12400F den buralara çıktım hocam .D5080 fiyatında da benim aradığım SSD de depolama Yuksek olması en az 2 TB bakıyorum
Benimde üst segment hakkında cok bilgim yok
Bende durumlar daha kotuA4 5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 Ghz 494 MB AMD Radeon HD 8330 grafik kartı varGiriş seviye 5080 fiyatındadır evet 5070TI Gaming X Trio. SSD Olarak Kingston kc 3000 bakabilirsiniz, gayet kalitelidir.
Benimde yoktu, 3060 ve I5 12400F den buralara çıktım hocam .D
Benimki devrimse, sizinki direkt çağ atlama hocamBende durumlar daha kotuA4 5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 Ghz 494 MB AMD Radeon HD 8330 grafik kartı var