Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 437
Oledler yanıyormuş o riski alamam benHocam OLED daha iyi geliyor şu anda, kararsızdım zaten ama şu an OLED konusunda kararlıyım.
Oledler yanıyormuş o riski alamam benHocam OLED daha iyi geliyor şu anda, kararsızdım zaten ama şu an OLED konusunda kararlıyım.
Samsung eğitim indirimine kayıt olabiliyor musunuz?Hocam OLED daha iyi geliyor şu anda, kararsızdım zaten ama şu an OLED konusunda kararlıyım.
Onerirmisiniz hocamAsus Rog Crosshair X870E HERO
Hocam ben kaliteli olsun diye pahalı aldım, Asus Rog Strix B850-E de işinizi görür.Onerirmisiniz hocam
Üniversiteye gidiyorum, şansım varsa deneyeblirim.Samsung eğitim indirimine kayıt olabiliyor musunuz?
Hocam bunlardan biraz kısıp 5090 alsaydınız daha mantıklı olmazmıydıHocam ben kaliteli olsun diye pahalı aldım, Asus Rog Strix B850-E de işinizi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üniversiteye gidiyorum, şansım varsa deneyeblirim.
Yok hocam, bana göre olmazdı çünkü bu sefer 5090 ve diğer parçaların giriş seviyesi olacatı, ben 5080 nin en üstü ve diğer parçalarında kalitelileri ile mutluyum.Hocam bunlardan biraz kısıp 5090 alsaydınız daha mantıklı olmazmıydı
E-Devlet'ten belge çıkartarak 1 dakikada yapabiliyorsunuz. Eve gidince atarım.Üniversiteye gidiyorum, şansım varsa deneyeblirim.
Ayrıca hocam, eğer dediğiniz VA panellerin IPS den daha iyi olduğu konusunda, bana daha iyi olan bir ekran atarsanız yönelebilirim. Yanma riski var OLED'lerinde düşündüğümüz zaman. Samsung'un kendi panallerini üretip başka panal kullanması yüzünden de Samsung istemiyorum.Samsung eğitim indirimine kayıt olabiliyor musunuz?
Hocam ayıptır sorması bu paranın kaynağı nerden geliyorYok hocam, bana göre olmazdı çünkü bu sefer 5090 ve diğer parçaların giriş seviyesi olacatı, ben 5080 nin en üstü ve diğer parçalarında kalitelileri ile mutluyum.
3D Modelleme/Programla ve İç Mimarlıktan hocamHocam ayıptır sorması bu paranın kaynağı nerden geliyor
Teşekkür ederim.E-Devlet'ten belge çıkartarak 1 dakikada yapabiliyorsunuz. Eve gidince atarım.
İyimis hocam Ssd ve ram olarak ne sectiniz3D Modelleme/Programla ve İç Mimarlıktan hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Patriot Viper 6000MHZ DDR5 32X4 Ram aldım, SSD olarakta Samsung 980 PRO 2TB Soğutuculu aldım hocam.İyimis hocam Ssd ve ram olarak ne sectiniz
Soğutucu olarak ne aldınız hocamPatriot Viper 6000MHZ DDR5 32X4 Ram aldım, SSD olarakta Samsung 980 PRO 2TB Soğutuculu aldım hocam.