kendi sitesinde 32" uyumlu farklı model ilan var 2026 model diye geçiyor.Monitöre uyumlu olsa alırdım iyiymiş fiyat, 32"![]()
mesela nerde ben bulamadım dafarklı pazaryerlerinde orjinal ilanı var orjinal diye yorum yapan var gelince göreceğiz artık![]()
5 yıllık hepsiburada satıcı profili var.mesela nerde ben bulamadım da
Fiyat uygun diye alacaktım aslında ihtiyacım olduğundan değil de bir de 17-32 destekliyor bu da, tam sınırda almak istemiyorum ne olur ne olmaz. Zaten pc yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı 2k da artık muhtemelen 1080p bir monitöre geçicem gibi o zaman alırım muhtemelenkendi sitesinde 32" uyumlu farklı model ilan var 2026 model diye geçiyor.
5 yıllık hepsiburada satıcı profili var.
aynı ürünün hepsiburada da aynı satıcıdaki ilanı 1357tl
pc yetersiz gelince normalde yeni sistem toplamamız gerekirken monitörü 1080p'ye düşürüyoruz. şaka gibiFiyat uygun diye alacaktım aslında ihtiyacım olduğundan değil de bir de 17-32 destekliyor bu da, tam sınırda almak istemiyorum ne olur ne olmaz. Zaten pc yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı 2k da artık muhtemelen 1080p bir monitöre geçicem gibi o zaman alırım muhtemelen
kartlarında banka puanı varsa onları da kullanabiliyorsun. fiyat güzel ihtiyaç varsa kaçırmakupon yok maalesef
onuda naysla alıp 900e getirme işiMartta Amazon'dan 1.349 TL'ye almıştım. Müthiş ürün.
Pazarama kupon yüklemiş 999₺'ye geliyor ama sanırım sitede taksit yok.
Alıntıyı görüntüle
o nasil oluyoronuda naysla alıp 900e getirme işi