🔥İndirim Boyner Jack&Jones %50 İndirim

colombianın 20 30 bin liralık montları yok onların avrupadaki fiyatlarını gördün mü sen
tamam git ordan al o zaman boş konuşup rahatsız etme milleti burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kod verdik isteyen kullanır kullanmaz başka konu tartıaşacak isen git konu dışında aç konunu

colombianın 20 30 bin liralık montları yok onların avrupadaki fiyatlarını gördün mü sen
imkanın varsa git ordan al dostum. kalite para ister 1000 liraya aldıgın mont büyük ihtimal 3 ay falan goturur seni. Ki 1000 liraya mont kaldı mı bilmiyorum. lcw da bile daha pahalıdır tahminimce. pazardan falan alırsın o fiyata

Doğru diyor geçen ay 4k ya Almanya'dan aldım. TR'de şu an 25k ya satılıyor.
napalım şimdi kalkıp almanyaya mı gidelim. o zaman pahalı diye aglamayın her şeyi ordan alın getirin. ne alakası var bizde biliyoruz orda daha ucuz olduğunu ama imkan bu mecbur burdan almak zorundayız.

BU 2 MODELDE KODU DENEDİM ÇALIŞIYOR EYW
Burada 2200 gösteriyor fiyatlar. Boynerda neden bu kadar pahalıymış.

1762635927555.webp

imkanın varsa git ordan al dostum. kalite para ister 1000 liraya aldıgın mont büyük ihtimal 3 ay falan goturur seni. Ki 1000 liraya mont kaldı mı bilmiyorum. lcw da bile daha pahalıdır tahminimce. pazardan falan alırsın o fiyata
columbia inanılmaz kaliteli ve pahalı bir marka değil yalnız :d outdoorun lcw si işte.

BU 2 MODELDE KODU DENEDİM ÇALIŞIYOR EYW
Üstteki montu daha 27 sinde başka siteden 4 binden kuponla 3.500 e aldiydim okadar bekledim bekledim baktım ineceği yok aldım.Simdide şehir dışındayım hay ben böyle işin içine 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,409
Üyeler
184,620
Son üye
copp
Geri