Alkameturkes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Arkadaşlar merhaba,
Bu ay içerisinde amd sistem toplayacağım parçalar konusunda desteğinizi rica ediyorum. Ekran kartı ve işlemciyi tercih ettiğimin dışında almayı düşünmüyorum ama diğer parçalar konusunda önerilere açığım. Zaten belirlediğim 3 parça var.
Ekran kartı: RX 9070xt (Sapphire Pulse Vatan indirimleri ile 29k civarı olması lazımı)
İşlemci: Ryzen 9700x veya 7800x3d (İkisi arasında çok kararsız kaldım)
Anakart: Kara vermedim
Kasa: Zoko Amiral
Anakart: F/P Tercihen Wifili
Ram: Bu zam dalgalanmasından dolayı F/P bir ürün tercihimdir alçak profil olabilir 6000mhz cl28-36 arası.
Ssd: 1tb Ssd
İşlemci soğutucu: TR Phantom spirit evo tercih ediyorum.
Psu: Raijintek cratos 850w 80+ gold
Hazır dümenden indirimler başlamışken parçaları ufak ufak almaya başlayayım diyorum. Öyle en üst segment parçalar aramıyorum bazılarında bütçeyi kısmam gerekli. Toplam bütçem 65-70k arası.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu ay içerisinde amd sistem toplayacağım parçalar konusunda desteğinizi rica ediyorum. Ekran kartı ve işlemciyi tercih ettiğimin dışında almayı düşünmüyorum ama diğer parçalar konusunda önerilere açığım. Zaten belirlediğim 3 parça var.
Ekran kartı: RX 9070xt (Sapphire Pulse Vatan indirimleri ile 29k civarı olması lazımı)
İşlemci: Ryzen 9700x veya 7800x3d (İkisi arasında çok kararsız kaldım)
Anakart: Kara vermedim
Kasa: Zoko Amiral
Anakart: F/P Tercihen Wifili
Ram: Bu zam dalgalanmasından dolayı F/P bir ürün tercihimdir alçak profil olabilir 6000mhz cl28-36 arası.
Ssd: 1tb Ssd
İşlemci soğutucu: TR Phantom spirit evo tercih ediyorum.
Psu: Raijintek cratos 850w 80+ gold
Hazır dümenden indirimler başlamışken parçaları ufak ufak almaya başlayayım diyorum. Öyle en üst segment parçalar aramıyorum bazılarında bütçeyi kısmam gerekli. Toplam bütçem 65-70k arası.
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: