PattisReyis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Bu ikisinin arasındaki fiyat farkında değer mi (1800-2000) mikrofonu kaliteli bir kulaklık arayışındayım 6-7k bandına başka ne alınabilir
3 Pro ile arasında çok büyük fark var mı hocam4 pro mükemmel bir kulaklık
Tek eksiği diyebileceğim sony kulaklıklarda olan biriyle konuşmaya başlayınca müziğin durma olayı yok
Ses kalitesi ve kulağa oturması daha iyi oldu3 Pro ile arasında çok büyük fark var mı hocam
Bass kalitesi çok düşük ve tiz sesler boğuluyor diyorlar öyle mi hocam, 6k verip sadece mikrofonu iyi olsun da istemiyorum pekhuawei freebuds 3 pro kullanmadım ama daha önce airpods pro 2 ve samsung galaxy buds 3 pro kullandım açık ara en iyisi huawei freebuds 4 pro diyebilirim
bass kalitesinin düşük olduğunu hiç düşünmüyorum karalama kampanyası gibi olmuş sallamışlar. tizlerinde sesi boğmuyor çok memnunum şuan iyiki aldım diyorum o dediğin samsungta vardı. benden sana tavsiye bass tiz sesini değil yeni nesil kulaklık alacağın zaman static noise denilen muhabbeti araştır samsung bu konuda çok geride.Bass kalitesi çok düşük ve tiz sesler boğuluyor diyorlar öyle mi hocam, 6k verip sadece mikrofonu iyi olsun da istemiyorum pek
Bass kalitesi çok düşük ve tiz sesler boğuluyor diyorlar öyle mi hocam, 6k verip sadece mikrofonu iyi olsun da istemiyorum pek
Merhaba aldınız mı acaba? Aldıysanız ne aldınız ve öneriniz nedir?Bu ikisinin arasındaki fiyat farkında değer mi (1800-2000) mikrofonu kaliteli bir kulaklık arayışındayım 6-7k bandına başka ne alınabilir
Yok almadım maalesef 11.11 indirimlerini bekliyorumMerhaba aldınız mı acaba? Aldıysanız ne aldınız ve öneriniz nedir?
Ben de aynı şekilde samsung buds 3 pro ile huawei freebuds pro 4 arasında kaldım. 11.11 de pro 4 güzel indirime girersem alacağım.Yok almadım maalesef 11.11 indirimlerini bekliyorum
Geçen fırsat2000 koduyla 4kya geliyodu son anda alamadım öyle bi indirim olsa güzel olurBen de aynı şekilde samsung buds 3 pro ile huawei freebuds pro 4 arasında kaldım. 11.11 de pro 4 güzel indirime girersem alacağım.