ByDolph
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 663
Tüh be niye sattın.yes ve sattım onu![]()
Tüh be niye sattın.yes ve sattım onu![]()
hocam tam istediğimi vermiyordu yükseltmek yerine sattım tam seti 40 bineTüh be niye sattın.
Laptop olarak ne aldınız ?hocam tam istediğimi vermiyordu yükseltmek yerine sattım tam seti 40 bine
imzadakini ve + monitör çektim daha yeniLaptop olarak ne aldınız ?
İmzan nerden görülüyor ?imzadakini ve + monitör çektim daha yeni
GAMEGARAJ SLAYER R9T RTX 5060 AMD RYZEN 9 8945HX | Scyrox v6 | Aoc 24.5" Q25G4SR | Apple iPhone 16 Pro 256gbİmzan nerden görülüyor ?
Telefondan giriyorum bir şey gözükmüyor.GAMEGARAJ SLAYER R9T RTX 5060 AMD RYZEN 9 8945HX | Scyrox v6 | Aoc 24.5" Q25G4SR | Apple iPhone 16 Pro 256gb
bunu görmedinmi mesajın altınnda
telde gözükmez aynenTelefondan giriyorum bir şey gözükmüyor.
V6 bendede var. Hocam telefonu neden yazdınız? AkdusjdhjwhdjeGAMEGARAJ SLAYER R9T RTX 5060 AMD RYZEN 9 8945HX | Scyrox v6 | Aoc 24.5" Q25G4SR | Apple iPhone 16 Pro 256gb
bunu görmedinmi mesajın altınnda
ben direkt imzayı koplaya yaptım imzada o da varV6 bendede var. Hocam telefonu neden yazdınız? Akdusjdhjwhdje
Evet beğeniyorum bendeben direkt imzayı koplaya yaptım imzada o da varv6 süper bu arada
yatarak oynamının keyfini sadece deneyenler bilir, mükemmel bir şey ama şöyle bir sıkıntı var laptop güçlü yada çok watt çekiyorsa bel altı bacaklar alev alev yanıyor ama onun içinde eco yada sessiz moda oynuyorsun mis gibi oluyor.Neymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde