Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 230
gönderdileronu gönderdiler mi ya
gönderdileronu gönderdiler mi ya
Maaşı 30 bin TL olan birini düşün. Kenarda nasıl para biriktirsin?dostum evet haklısında insanların kenarda hiç mi parası yok?
valla uzattın dostum ne seni ne beni ilgilendirir bu kişiyi ilgilendirir onlarda 20k fazla verip diğer yerden 12 taksit alsınlar o zaman ne diyelim. bu benim tercihim.Maaşı 30 bin TL olan birini düşün. Kenarda nasıl para biriktirsin?
Evetonu gönderdiler mi ya
normal günde kasalarda sepette %10 yaptılar, parçalarda %15 yaptılar şuan 11.11 deyiz 80klık bir pc de %15 ortalama düşseler 12k oynar belki sürpriz yaparlar 15k oynar3 taksıt senecegi ile 75 yerıne 70 versınler hadı en baba
Biliyorum hayırlısı olsun güzel sistemler gelicektir o saate işte olucagım kacırıyorum o yüzdennormal günde kasalarda sepette %10 yaptılar, parçalarda %15 yaptılar şuan 11.11 deyiz 80klık bir pc de %15 ortalama düşseler 12k oynar belki sürpriz yaparlar 15k oynar![]()
Bende öyle umuyorum.geçen cuma 7800x3d 9070 xt hazır sistem 65k dı özelleştirme yapıp 70e çıkardım ama stok kalmadı yetişemedim bence vatan daha iyi parçalarla çıkartacak şuan dün indirim yapmadılar çünkü