🔥İndirim Vatan Bayrama Özel OEM Paketler

İtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadar
Yazık ya bunlar kira veriyor dimi pardon düşünemedim hemen yol yemek sgk işçi kira masrafını ben düşünüyorum ve sana hak verdim doğru diyosun hatta şuan 81 ilde vatan olduğu için onlineda 40k olan laptopu 60kya almaya gidiyorum

Yazık ya bunlar kira veriyor dimi pardon düşünemedim hemen yol yemek sgk işçi kira masrafını ben düşünüyorum ve sana hak verdim doğru diyosun hatta şuan 81 ilde vatan olduğu için onlineda 40k olan laptopu 60kya almaya gidiyorum
Teknosa ile carefor sa satışa çıktı , mediamarket e emsalsiz vergi kesilidi bu gidişle vatan kalacak elimizde o da gitmesin bari arada ram indirimi yapıyor

isterse 5070 sistemi 40kya bile satar adamlar 32 rami 7k fiyata verdi bunu mu yapamayacak

9070xt stoğu bitmese itopyanın sistemi daha iyiydi

İtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadar
a101 carrefourdan da migrostan da pahalı olması lazım o zaman

daha düne kadar fahişin de fahişi fiyatla ürün satıyordu vatan bilgilendirmek isterim sizi
milletin derisini yüzüyordu

son dönemlerde rekabetçi hazır sistemler bilinçli tüketici kitlesinden bir kitle edinmesine sebep oldu

ayrıca bu firmanın ürün gamı işi bilgisayar olan firmalara göre çok daha çeşitli
bir tek bilgisayar almaya gitmiyorlar oraya
bu yüzden satış hacimlerinden kaynaklı çok rahat çıkarıyorlar masraflarını

BİRDE ŞU GARANTİ POLİTİKASI MUHABBETLERİNİ DE GEÇELİM

BU ÜLKEDE FİRMLARIN KIYIDAN KÖŞEDEN DOLAŞACAĞI HUKUKİ AÇIKLAR OLDUĞU SÜRECE
HİÇ BİR FİRMA %100 GÜVENİLİR DEĞİLDİR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828