İtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadarbu nasıl bayrama özel 5050 li sistem bile 37 kitopya 30 31 e falan satıyo 5060 satıyo o fiyatlara
Yazık ya bunlar kira veriyor dimi pardon düşünemedim hemen yol yemek sgk işçi kira masrafını ben düşünüyorum ve sana hak verdim doğru diyosun hatta şuan 81 ilde vatan olduğu için onlineda 40k olan laptopu 60kya almaya gidiyorumİtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadar
Teknosa ile carefor sa satışa çıktı , mediamarket e emsalsiz vergi kesilidi bu gidişle vatan kalacak elimizde o da gitmesin bari arada ram indirimi yapıyorYazık ya bunlar kira veriyor dimi pardon düşünemedim hemen yol yemek sgk işçi kira masrafını ben düşünüyorum ve sana hak verdim doğru diyosun hatta şuan 81 ilde vatan olduğu için onlineda 40k olan laptopu 60kya almaya gidiyorum
5070Tİ li sistemi satsalar keşkede alsak.isterse 5070 sistemi 40kya bile satar adamlar 32 rami 7k fiyata verdi bunu mu yapamayacak
@VATAN. duy sesimizi5070Tİ li sistemi satsalar keşkede alsak.
Reis cok mantıksız geldi tam tersine daha buyuk olduğu icin daha iyi indirimler yapabilirİtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadar
a101 carrefourdan da migrostan da pahalı olması lazım o zamanİtopya farkı vatan farklı , ikisinin garanti politikası türkiyenin en iyilerinden de , türkiyenin her ilinde vatan var onun masrafını koyunca olur o kadar