Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Max toplam 550 tl klavye mouse kulaklık önerir misiniz?
Csgo Valorant Pubg arada da Gta5Oynadığın oyunlar nedir? ona göre öneri yapayım.
Bütçe 600 e çıkarmı? güzel öneri yapacağım.Csgo Valorant PUBG arada da Gta5
Zor ama söyleyin aklımda bulunsunBütçe 600 e çıkarmı? güzel öneri yapacağım.
Zor ama söyleyin aklımda bulunsun
Rampage Pulsar kulaklık bakmıştım ben o iyi midir?![]()
Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kalan bütçeylede bir klavye alın, oynadığınız oyunlarda mouse ve kulaklık önemli.Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklıklığı Siyah Fiyatı
Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklıklığı Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bir de bu mouse küçük diyorlardı büyük bir mouse biliyor musun?![]()
Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kalan bütçeylede bir klavye alın, oynadığınız oyunlarda mouse ve kulaklık önemli.Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklıklığı Siyah Fiyatı
Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklıklığı Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mouse çokda küçük değil hocam bence rahat kullanırsınız.Rampage Pulsar kulaklık bakmıştım ben o iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu mouse küçük diyorlardı büyük bir mouse biliyor musun?
Mouse küçük ama o kadar da değil. Elin çok ama çok büyük değilse sıkıntı olmaz.Rampage Pulsar kulaklık bakmıştım ben o iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu mouse küçük diyorlardı büyük bir mouse biliyor musun?