Isınınca görüntü gidiyor

vonaleee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
arkadaşlar merhaba

bilgisayarda bir sorun var ortam soğukken pc yi açıyorum yarım saat falan sorunsuz çalışıyor ama sonra görüntü kesiliyor
5 dk bekleyip açıyorum görüntü geliyor ama bu sefer 1-2 dk sonra görüntü gidiyor

ekran kartı fanı ilk açılışta 1-2 tur dönüyor duruyor sonra hiç çalışmıyor
ekran kartının bazı yerlerinde yeşil şeyler var oksit gibi bazı yerlerinde ufakta olsa pas var çok küçük

sizce sorun ne olabilir?

rx6600

fan çalışmadığı için ısınıp kapanıyor muhtemelen. fan değişimi ve termal bakım ile sorun yaşamazsın muhtemelen.

fan çalışmadığı için ısınıp kapanıyor muhtemelen. fan değişimi ve termal bakım ile sorun yaşamazsın muhtemelen.
hocam rx9070xt sorun çıkartıyomu wattman olsun sürücüleri olsun

ilk açılışta çalışıyor aslında fan yazılımsal bir sorun olabilir mi? evde benim yapacağım bir şey var mı

ilk açılışta çalışıyor aslında fan yazılımsal bir sorun olabilir mi? evde benim yapacağım bir şey var mı
oyunda fan açmıyorsa fan veya termal izleme sensörü arızalı da olabilir. hwinfo programını indirip sıcaklıkları ve fan devrini takip et hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam rx9070xt sorun çıkartıyomu wattman olsun sürücüleri olsun
merhaba hocam, 5600xt den sonra 6600, 6700xt, 7800xt kullandım 7 ve 9 serisinde hiç problem yaşamadım. 7800xt ye uv yaptığımda yazılım biraz sapıttı açıkçası sonra denemeyi bıraktım. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. Şans durumuna göre biraz coil whine olabiliyor.

oyunda fan açmıyorsa fan veya termal izleme sensörü arızalı da olabilir. hwinfo programını indirip sıcaklıkları ve fan devrini takip et hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba hocam, 5600xt den sonra 6600, 6700xt, 7800xt kullandım 7 ve 9 serisinde hiç problem yaşamadım. 7800xt ye uv yaptığımda yazılım biraz sapıttı açıkçası sonra denemeyi bıraktım. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. Şans durumuna göre biraz coil whine olabiliyor.
sağolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,257
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri