Yeni hazır sistem aldım ryzen 5 7500f için herkes ekstra kule tipi al diyor bana 1500 tl civarı kule tipi soğutucu önerirseniz sevinirim
bende aynı şekil soğutucu bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim vatan sistemden mi aldınız hocam
Hocam o zaman ilk iki tane olandan hangisini önerirsiniz![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
bu ikisi bire bir aynı ürün tek fark rgb![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
bütçe oraya çımaz derseniz buda olur ama ilk attıklarım daha uzun ömürlü olur![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar.www.gaming.gen.tr
valla reis ben rgb siz sistem diziyoırum onda rgb olmayanı aldım sen rgb istiyosan rgb olanı al hiç bir farkları yok tek fark ışıkHocam o zaman ilk iki tane olandan hangisini önerirsiniz
Yeni hazır sistem aldım ryzen 5 7500f için herkes ekstra kule tipi al diyor bana 1500 tl civarı kule tipi soğutucu önerirseniz sevinirim
Hocam benim için sıcaklık değerleri önemli düşük olmasını istiyorumvalla reis ben rgb siz sistem diziyoırum onda rgb olmayanı aldım sen rgb istiyosan rgb olanı al hiç bir farkları yok tek fark ışık
ışık bişe değiştirmez soğutucu ve fanlar aynı. sadece bi fan rgb bi fan ışıksız. kasana göre al gözüne hangisi daha hoş geliyosaHocam benim için sıcaklık değerleri önemli düşük olmasını istiyorum