Bi el atın. Yardıma ihtiyacım var.

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Beyler okul başlayacak biliyosunuz. ben 11. sınıfa geçeceğim. çok şükür derslerim iyi ama bu yaz bi sistem topladım. 7000 tl bandında. Derslerim düşer diye korkuyorum ve satmayı düşünüyorum. hem ders hem oyun oluyormu. belki tecrübeniz vardır. günde 5 saat oynuyorum ve derse odaklanamam diye korkuyorum sizce satmak doğru olur mu

Beyler okul başlayacak biliyosunuz. ben 11. sınıfa geçeceğim. çok şükür derslerim iyi ama bu yaz bi sistem topladım. 7000 TL bandında. Derslerim düşer diye korkuyorum ve satmayı düşünüyorum. hem ders hem oyun oluyormu. belki tecrübeniz vardır. günde 5 saat oynuyorum ve derse odaklanamam diye korkuyorum sizce satmak doğru olur mu
hocam kendinize günlük bir plan oluşturun irade de çok önemli mesela hafta içi en fazla 2 saat oynayın

11. sınıf önemlidir bence derslerine daha cok yoğunlaş daha iyi olur 2 sene dayan uniye geçince daha iyisini toplarsın

Dostum kendine hakim olursan sıkıntı olmaz. Mesela okuldan sabah 12'de geliyorsan öğlen 1'e kadar yemek ye, duş al. Öğlen 1'den akşam 7'ye kadar(yani akşam yemeğine kadar)ders çalış. Saat 7'den sonra istediğin kadar oyna. Günde 6 saat çalışmak sana iyi bir sonuç çıkarır. Satmana gerek yok.

hocam kendinize günlük bir plan oluşturun irade de çok önemli mesela hafta içi en fazla 2 saat oynayın
evet öyle ama oyunu bıraktıktan sonra derste aklıma gelirse

Beyler okul başlayacak biliyosunuz. ben 11. sınıfa geçeceğim. çok şükür derslerim iyi ama bu yaz bi sistem topladım. 7000 TL bandında. Derslerim düşer diye korkuyorum ve satmayı düşünüyorum. hem ders hem oyun oluyormu. belki tecrübeniz vardır. günde 5 saat oynuyorum ve derse odaklanamam diye korkuyorum sizce satmak doğru olur mu
Hocam olan oyunları silin olay bitti 2. El hem ucuza gider

birkaç ay deneyin eğer hem oyun hem ders yapamıyorsanız satın . Ben plan yapmayı sevmiyorum oy yüzden genelde okuldan gelir gelmez ders yapmaya başlıyorum. benimde tavsiyem odur.

Hem ders hem oyun olmuyor bunu defalarca kez denedim.Ama satma bilgisayar lazim oluyor kenarda kalsin arada bir girersin.

ben de derslerime çalışırım diyordum ama pc gelince çok hevesleniyosun plan falan yapsanda günün çoğu pc de geçiyor ben bi ara düzene koymuştum okuldan gelince en fazla 1 saat oynarım diye ama malasef :)

Haftalık planın olsun.Hem düzenli olursun hem oyun da oynarsın hem dersde çalışırsın.

Yemek yemeden tüm ders işini bitir sonra yemeğini ye pc ye çök sıkıntı olmaz böylece

Geri