- Reaksiyon skoru
- 570
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yazıyı yazan ellerin dolarlardan eksik olmasın hocam bende onu diyorum yani.Buradaki tek sıkıntı hoşgörülü müslümanım diye geçinen insanların bana demediğini yapmadığını bırakmaması.Dediğin her şeye katılıyorum.Fakat ben aklıma takılan dini soruları buraya sorma taraftarındayım.Tek bir imamın lafına bağlı kalacağıma buradakilerden farklı bakış açılarını görmek güzel üslublu bir tartışma ortamı oluşturmak daha güzel geliyor çünkü topluca.Müslüman senin gibi olsun başımın üstünde yeri olsun.Yas ortalamasi asagi yukari belli olan, "cogunlukla" teknoloji, bilgisayar vs gibi konularda sorularina cevap bulabilecegin bi forumda neden bu tarz derin bir arastirma ya da bilgi birikimi gerektiren konularda cevap bulmaya calisiyorsun ki? Ustelik hic yilmadan gunde 1 defa. Su ana kadar kac tanesine cevap bulabildin desem (forum oznelinde) bir elin parmagini gecmez herhalde. Bence burada sorularina cevap bulmaktan vazgecmelisin ki bunu kotu anlamda soylemiyorum.
Ha bu arada diyorsan yok ben devam edecegim bence bunda hic bir sikinti yok ama mantikli oldugunu dusunmuyorum kendimce ki dusunen sayisi da cok cok azdir. Su ana kadar hakaret falan ettigini gormedim hic ondan dolayi da seni kisitlayabilecek bir sey yok zaten kisitlanmani gerektirecek bir olay yasansa moderatorler hallederdi su ana kadar coktan. Ondan oturu ozgursun yani bu forumda bu tarz konular acip acmamakta. Fakat bence hic mantikli degil gozden gecir derim