🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

Eğer gen5 şart değilse beklenebilir. Kasım döneminde Pci-e 4.0 Heatsink'li 2TB Exceria modelini 3900'e mal ettim. Ay bitmeden tekrar indirim görecektir diye düşünüyorum.

@Abdullah Hacıgül Şu ssdye bi inceleme gelir mi ? fiyatına göre bence çok iyi duruyor ama bu kadar ucuz olması garip geldi.

ucuz değilki mahmut farkıyla indirimde koşşşşşşş
@Mehmet Yılmaz 'ın yan hesabı olduğunu ne zaman söyleyeceksin ?
1762975488160.webp

Bunu bu fiyata almak mı mantıklı yoksa gen 4 3 bine alsak da aynı işi görür mü onu düşünüyorum.

Gen 5 neden bu kadar uygun, hele ki bu dönemdeo.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek bir m2 ssd slotum var o da dolu.dönüştürücüyle bunu ekran kartı slotuna takabiliyorduk sanırım böyle bir şey yapmaya değer mi sata ssd alıp devam etmek mi mantıklı
Eli yüzü düzgün 1 tb sata fiyatları buna yaklaştı, bütçe varsa her türlü sata almak yerine m2 alırım dönüştürücü ile kullanırım, hele bide gen 5 ssd yani. Ama dönüştürücü ile asla o hızları alamazsın haberin olsun, istersen gen 5 i ana ssd yap öbürünü dönüştürücüye tak sana kalmış. Bi sata ve m2 arasında ki fiyat farkına bakıyorum, bide hız farkına bakıyorum, ikisi arasında ki farkı görünce elinin m2 ye gitmemesi mümkün değil :kekw:
Güncel piyasada yüksek kapasiteli sata alınca kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum :D

Son düzenleme:
Geri