moonshine07
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
Eğer gen5 şart değilse beklenebilir. Kasım döneminde Pci-e 4.0 Heatsink'li 2TB Exceria modelini 3900'e mal ettim. Ay bitmeden tekrar indirim görecektir diye düşünüyorum.
ekran kartı slotlarının biri gen 4 diğeride en az 3 destekliyor ama kabul etmiyor.gen 4 desteği yok sanırım anakartta
ucuz değilki mahmut farkıyla indirimde koşşşşşşş@Abdullah Hacıgül Şu ssdye bi inceleme gelir mi ? fiyatına göre bence çok iyi duruyor ama bu kadar ucuz olması garip geldi.
her sene bu muhabbet dönüyor ram fiyatları çıkıp geri iniyor anlam veremedim ben deDDR5 16 GB Kingston rami 4k'ya aldım. Fırsat diye paylaştılar bir de bunu. Piyasada çok büyük manipülasyon dönüyor, bu fiyatları indirimli olarak görmemizi istiyor birileri.
@Mehmet Yılmaz 'ın yan hesabı olduğunu ne zaman söyleyeceksin ?ucuz değilki mahmut farkıyla indirimde koşşşşşşş
Burada indirimler bizden sorulur.
Dram yok ama gen5 olduğu için f/p sayılabilirSSD fiyatlarının arttığı bu dönemde PCIe 5.0 hızındaki bir model için çok iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Gen 5 neden bu kadar uygun, hele ki bu dönemdeSSD fiyatlarının arttığı bu dönemde PCIe 5.0 hızındaki bir model için çok iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Eli yüzü düzgün 1 tb sata fiyatları buna yaklaştı, bütçe varsa her türlü sata almak yerine m2 alırım dönüştürücü ile kullanırım, hele bide gen 5 ssd yani. Ama dönüştürücü ile asla o hızları alamazsın haberin olsun, istersen gen 5 i ana ssd yap öbürünü dönüştürücüye tak sana kalmış. Bi sata ve m2 arasında ki fiyat farkına bakıyorum, bide hız farkına bakıyorum, ikisi arasında ki farkı görünce elinin m2 ye gitmemesi mümkün değiltek bir m2 ssd slotum var o da dolu.dönüştürücüyle bunu ekran kartı slotuna takabiliyorduk sanırım böyle bir şey yapmaya değer mi sata ssd alıp devam etmek mi mantıklı