100guc
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 20000
hem macbook pro hem de rtx5080 240hz bir laptopum var. ikisini de aktif kullanıyorum. bu sebeple ikisiyle de optimize kullanabileceğim bir monitöre ihtiyacım var.
karar veremediğim desteğe ihtiyacım olan şeyler var. oled düşünmüyorum.(bütçem de el vermiyor zaten) ips tercihim.
27" 2k
27" 4k
32" 4k (belki ultrawide)(belki curved)
bunlardan birini düşünüyorum.
oyun da oynadığım için tasarım monitörlerinin çoğunun 60 hz olması beni kısıtlıyor. 200 hz geçmeden 165-180hz civarı bir şeyler olabilir. 144hz altına düşmek pek istemiyorum.
HDR600 ve renk doğruluyla ilgili sertfikalara da ihtiyacım var tasarım için.
son olarak macbooka tek girişle bağlanabilmek için güç çıkışı olmasını istiyorum.
Sorunum şu araştırma yaparken kayboluyorum. ne almam gerek nasıl düşünmeliyim kestiremiyorum. tamamen tasarıma yönelik bir şey alıp gamingden feragat etmek istemiyorum. tam tersi de gaming bir monitör alıp renk doğruluğu ve parlaklık gibi önemli tasarm unsurlarından da.
Bütçem 15-25k arası.
Yardımcı olabilecek her türlü fikir için minnettarım. şimdiden teşekkürler.
karar veremediğim desteğe ihtiyacım olan şeyler var. oled düşünmüyorum.(bütçem de el vermiyor zaten) ips tercihim.
27" 2k
27" 4k
32" 4k (belki ultrawide)(belki curved)
bunlardan birini düşünüyorum.
oyun da oynadığım için tasarım monitörlerinin çoğunun 60 hz olması beni kısıtlıyor. 200 hz geçmeden 165-180hz civarı bir şeyler olabilir. 144hz altına düşmek pek istemiyorum.
HDR600 ve renk doğruluyla ilgili sertfikalara da ihtiyacım var tasarım için.
son olarak macbooka tek girişle bağlanabilmek için güç çıkışı olmasını istiyorum.
Sorunum şu araştırma yaparken kayboluyorum. ne almam gerek nasıl düşünmeliyim kestiremiyorum. tamamen tasarıma yönelik bir şey alıp gamingden feragat etmek istemiyorum. tam tersi de gaming bir monitör alıp renk doğruluğu ve parlaklık gibi önemli tasarm unsurlarından da.
Bütçem 15-25k arası.
Yardımcı olabilecek her türlü fikir için minnettarım. şimdiden teşekkürler.