Yardım Mac ve Win için monitör (oyun ve tasarım için) 15-25k bütçe

100guc

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
hem macbook pro hem de rtx5080 240hz bir laptopum var. ikisini de aktif kullanıyorum. bu sebeple ikisiyle de optimize kullanabileceğim bir monitöre ihtiyacım var.

karar veremediğim desteğe ihtiyacım olan şeyler var. oled düşünmüyorum.(bütçem de el vermiyor zaten) ips tercihim.
27" 2k
27" 4k
32" 4k (belki ultrawide)(belki curved)

bunlardan birini düşünüyorum.

oyun da oynadığım için tasarım monitörlerinin çoğunun 60 hz olması beni kısıtlıyor. 200 hz geçmeden 165-180hz civarı bir şeyler olabilir. 144hz altına düşmek pek istemiyorum.

HDR600 ve renk doğruluyla ilgili sertfikalara da ihtiyacım var tasarım için.

son olarak macbooka tek girişle bağlanabilmek için güç çıkışı olmasını istiyorum.

Sorunum şu araştırma yaparken kayboluyorum. ne almam gerek nasıl düşünmeliyim kestiremiyorum. tamamen tasarıma yönelik bir şey alıp gamingden feragat etmek istemiyorum. tam tersi de gaming bir monitör alıp renk doğruluğu ve parlaklık gibi önemli tasarm unsurlarından da.

Bütçem 15-25k arası.

Yardımcı olabilecek her türlü fikir için minnettarım. şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede başka hdr600 monitör bulamadım (samsung var ama VA)
Muhtemelen macbook u tek portla bağlayıp şarj edemezsiniz ama oradan kayıp vermek durumundasınız

Bu bütçede başka hdr600 monitör bulamadım (samsung var ama VA)
Muhtemelen macbook u tek portla bağlayıp şarj edemezsiniz ama oradan kayıp vermek durumundasınız

Çok teşekkürler hocam. Peki hdr 600 sizce taviz verebileceğim bir şey mi? Bir de ekran boyut ve çözünürlükle ilgili ne dersiniz?

Çok teşekkürler hocam. Peki hdr 600 sizce taviz verebileceğim bir şey mi? Bir de ekran boyut ve çözünürlükle ilgili ne dersiniz?
uzaktan bakıcaksanız 27 inç 4k uygun bence oyun için fhd modda kullanırsınız
hdr400 ve 600 hakkında bilgim yok yorum yapmamam daha doğru olur

Geri