Rog Astral 5090 Yurt Dışı Fiyatı Neden Düşük?

dqgukan

80+
Reaksiyon skoru
2
bir ilan gördüm rog astral 5090 I 75 bine koymuş ürün yurtdışıymış. Sizce neden bu kadar ucuz (yani 90 bine koysa yine gitmez mi 5090 sonuçta bide astral) ve birisi bu ekran kartını alsa başına neler gelebilir(sadece merak :D) .

bir ilan gördüm rog astral 5090 I 75 bine koymuş ürün yurtdışıymış. Sizce neden bu kadar ucuz (yani 90 bine koysa yine gitmez mi 5090 sonuçta bide astral) ve birisi bu ekran kartını alsa başına neler gelebilir(sadece merak :D) .
HAyir yd olsa noluyor ayni urun, dil destegimi yok 😅😅 kozmetik veya baska turlu hasarlidir diye dusunuyorum. Kutusuz, garantisiz , hatta zarar vermeyecek sekilde kozmetik kusuru cizigi olsa bile alinir yani 5080 fiyatina 5090...

Satan kişi kutusu vs hepsi 0 idda ediyor fena kafama oturdu fiyatı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide eğer asus Türkiye'den actırırsan 1 yıl garantisi oluyormuş

Bide eğer asus Türkiye'den actırırsan 1 yıl garantisi oluyormuş
Telefon degilki banlansin yada imei derdi olsun.
Satici yakindaysa kendi gozlerinle görmen lazim dolandiricimi degilmi diye. Test yaptirtmak lazim. Direkt inyernet sitesi olsa kredi kartiyla alsan yine bir sekilde iade alabikirsin fakat bu adam sahbinden vey letgo uzerinden satiyor diye yorumladim

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Telefon degilki banlansin yada imei derdi olsun.
Satici yakindaysa kendi gozlerinle görmen lazim dolandiricimi degilmi diye. Test yaptirtmak lazim. Direkt inyernet sitesi olsa kredi kartiyla alsan yine bir sekilde iade alabikirsin fakat bu adam sahbinden vey letgo uzerinden satiyor diye yorumladim
Evet öyle .bir arkadaşıma sordum tflop sıkıntısı falan oluyormuş diyor konuyu hiç bilmiyorum yorumun var mı?

Evet öyle .bir arkadaşıma sordum tflop sıkıntısı falan oluyormuş diyor konuyu hiç bilmiyorum yorumun var mı?
Kutu cihaz herseyiyle 5090 olarak gorunebilir fakat icindeki cihaz 5090 degil daha baska bi cihaz da olabilir. Belki kullanilmistir. Belki bozuk olan kismi vardır. Pesin verecegin ve yasal bir sirket olmayan bireysel birine verecegin paraya riske atmak istemezsin. Saticiyla gorusur. Yerine gider.birkac Test yapar ve 5090 olduguna emin olursan veya bilen biriyle gidersen sorun yasanmaz kolay kolay.

Olasılıklar:
- Çalıntı olabilir.
- Sahte ilân olabilir.
- Taksit ile almış, peşin satıp nakit yaratma derdindedir.
- Bozuk olabilir.
- Piyasadan bihaber olabilir.
Başına ne gelebilir ki? En fazla 70.000 ₺ dolandırılsın. Ama kazançlı da çıkabilirsin. Paran varsa şansını dene. Paran yoksa kafanı bozma.

Kutu cihaz herseyiyle 5090 olarak gorunebilir fakat icindeki cihaz 5090 degil daha baska bi cihaz da olabilir. Belki kullanilmistir. Belki bozuk olan kismi vardır. Pesin verecegin ve yasal bir sirket olmayan bireysel birine verecegin paraya riske atmak istemezsin. Saticiyla gorusur. Yerine gider.birkac Test yapar ve 5090 olduguna emin olursan veya bilen biriyle gidersen sorun yasanmaz kolay kolay.
Doğru diyorsun test falan yapmadan alınmaz zaten 2 elden ekran kartı bide bu fiyata.

Yeri neredeymis ic anadolu yakin bir yerde ise ben gideyim 😁😁
İstanbul'da arkadaş :D

Yattı bizim iş 🤣🤣
:D

Olasılıklar:
- Çalıntı olabilir.
- Sahte ilân olabilir.
- Taksit ile almış, peşin satıp nakit yaratma derdindedir.
- Bozuk olabilir.
- Piyasadan bihaber olabilir.
Başına ne gelebilir ki? En fazla 70.000 ₺ dolandırılsın. Ama kazançlı da çıkabilirsin. Paran varsa şansını dene. Paran yoksa kafanı bozma.
Son zamanlarda sistem bakıyordum bazı parçaları 2 elden toplamayı düşünüyorum bütçeden dolayı yoksa bizim 5090 astral rog yiyecek ağız yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,369
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri