🔥İndirim 7.8 K Hawk Fame Oyuncu Koltuğu 6 Taksit Peşin Fiyatına

Bunu anlayamadım hawkı seveni çok seviyor ya da nefret ediyorlar sen neyini tam sevmedin bahseder misin ?
Kalitesiz. 80 kilo civarıydım, şimdi 95-100 civarıyım, sürekli arkaya dayandığında alttan çıt sesi geliyor. Tasarımı iyi değil. Göz boyama. Diğer evde de Markus aldım, kesinlikle çok daha iyi. Hem postür bakımından, hem kalite bakımından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutuyu açtığımda ben de öyle sandım çok üzüldüm ama çok alakasız bir kutuda. Kutu içeriğini tamamen inceledin mi? Ayrıca bir bakım kiti için markayı bu kadar kötülemen çok saçma olmuş. Sağlık olsun
Ben alalı bayağı oldu, 2021-22 falandı aldığımda. O yüzden hatırlamıyorum ama içinden çıkmış olsa fark ederdim. Ürünün kalitesiz olması ayrı, markanın tutumu ayrı. Bakım kitini yollamayan marka, ciddi bir sorunda yardımcı olacak mıdır sizce? Mesela Ikea, 10 yıl garanti veriyor bazı koltuklarında.

reis vallahi ben de arada kaldım çok marka var direkt alıp çıksam mı memnun musun bir de dayanıklı mı. Titan diyen var zio var exvega var bilemedim
hawk pişmanlıktır knk kullanıyorum uzun zamandır rahat değil yastık araya kaçıyor uzun oturum yapıcaksan yamuldu benimki belki seninki de yamulabilir veya yamulan arkadaşlar da vardır zio al kafan rahat olsun 2-3 fazla ver

Bu hawk ürünleri çok ucuzdu çok reklamı yapılınca şişmiş fiyat sanırım. F/P koltukları vardı normalde

xdrive için kampanya kovalıyorum hala, ne zaman böyle 2. sınıf markadan koltuk alsam illaki bi yeri kırılıyor.

Hawk bakıyorum indirim konusu açılıyor, yorum yapıp kullananlar kötü bilmem gıcırdıyor alma diyor, xdrive konusu açılıyor onada aynı yorumlar yapılıyor, hangisini alacaz anlamadım ben.

Hawk bakıyorum indirim konusu açılıyor, yorum yapıp kullananlar kötü bilmem gıcırdıyor alma diyor, xdrive konusu açılıyor onada aynı yorumlar yapılıyor, hangisini alacaz anlamadım ben.
Vallahi sorma her koltukta iyi kötü bir sürü yorum var kararsız kaldım

Vallahi sorma her koltukta iyi kötü bir sürü yorum var kararsız kaldım
Benim de öyle valla, Fame alasım birileri güzeldir al diyor diğerleri alma diyor, herkesten bir ses en iyisi beğendiğini almak.

Benim de öyle valla, Fame alasım birileri güzeldir al diyor diğerleri alma diyor, herkesten bir ses en iyisi beğendiğini almak.
Mağazası Ankara'da olsa giderdim İstanbul'da görünüyor vatana felan baktığımda da ürünü göremedim kör almak da riskli gibi

Mağazası Ankara'da olsa giderdim İstanbul'da görünüyor vatana felan baktığımda da ürünü göremedim kör almak da riskli gibi
Ben istanbuldayımda gidemiyorun hepsini marka olarak denemekte uğraştırıcı

Hocam bende aynı ikilemde kalmıştım en son baktım olacağı yok her kafadan ayrı ses tipini beğendiğim hawk fab v4 aldım ha memnumuyum alalı çok olmadı ama kullandığım süre boyunca memnunum ilerde tabii ki ne olur bilinmez ama bu fiyatlarda benim tavsiyem ya hawk yada xdrive olur hangisinin fiyatı bütçenize ve göz zevkinize uygunsa onu alın derim konfor olarak bu fiyat segmentinde hemen hemen hepsi aynı

zio veya exvega onerırım arkadaslar
Ne kadar süredir hangi modellerini kullandınız tam olarak zio veya exveganın? Deneyiminize istinaden artı / eksi yönleri nelerdir size göre?

hawk pişmanlıktır knk kullanıyorum uzun zamandır rahat değil yastık araya kaçıyor uzun oturum yapıcaksan yamuldu benimki belki seninki de yamulabilir veya yamulan arkadaşlar da vardır zio al kafan rahat olsun 2-3 fazla ver
Yorumunu yaparken ayrıntı belirt kaç kilosun, boyun, kaç hawkın hangi modelini aldın? 120 kg adam gidip fab modelini alıyor sonra yamuldu diye şikayet ediyor.

söyledğinde ne kadar ciddisin bilmiyorum. bildiğim bazı satıcıların yorumcu kılığında buralarda dolaştığı. ama gerçek kullanıcı olduğunu varsayıyorum ve yardımcı olyorum: bel yastığı aşağı düşmesin veya araya kaçmasın diye çekilmiş videolar var youtubeta. sırt yastığı kayışını arkadan yanlara gçirirsen iki taraftanda aşağı düşmüyor kolay kolay. bunu gibi birçok yöntem var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,005
Üyeler
184,871
Son üye
Pala™
Geri