Çözüldü✓ AOC 24G42E Monitör Test

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar merhaba yeni monitör aldım
Aoc 24G42E hangi testleri yapmam lazım ne gibi şeylere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz
@Tayfunns

Son düzenleme:
Ölü pixel + Işık sızması testi.

ölü piksel yyaptım ama ışık sızması fazla yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışık sızması olursa ne olur hcam
Kenarlda beyaz görünüz işte rahatsız edici bir görüntü gece siyahlar da.

ölü piksel yyaptım ama ışık sızması fazla yoktu

ışık sızması olursa ne olur hcam
ışık sızması olursa film izlerken siyah bir sahnede veya siyah tonlarındaki bir sahnede o ışık sızması olan taraflardan haliyle ışık sızdığı için beyaz bir görüntü gelicek siyahın aksine buda seni rahatsız edicek ama renkli görüntülerde sorun olmaz örnek olarak valorant gibi renkli oyunlarda sorun çıkarmaz

ışık sızması olursa film izlerken siyah bir sahnede veya siyah tonlarındaki bir sahnede o ışık sızması olan taraflardan haliyle ışık sızdığı için beyaz bir görüntü gelicek siyahın aksine buda seni rahatsız edicek ama renkli görüntülerde sorun olmaz örnek olarak valorant gibi renkli oyunlarda sorun çıkarmaz
şimdi beyaz dedim de renk siyah ama sen onu grimsi beyaz görüceksin tam bem beyaz olmayacak tabi sis rengini düşün aynı o şekil bir renk olucak ışık sızması olan yerlerde siyah alanlarda

Kenarlda beyaz görünüz işte rahatsız edici bir görüntü gece siyahlar da.
Fazla ışık sızması yoktu

şimdi beyaz dedim de renk siyah ama sen onu grimsi beyaz görüceksin tam bem beyaz olmayacak tabi sis rengini düşün aynı o şekil bir renk olucak ışık sızması olan yerlerde siyah alanl
Hocam Valo cs hkayeli oyunlar oynuyorum
Ölü pikselde sıkıntı yok ghosting hafif var
Işık sızması hafif var alt tarafta falan

Fazla ışık sızması yoktu

Hocam Valo cs hkayeli oyunlar oynuyorum
Ölü pikselde sıkıntı yok ghosting hafif var
Işık sızması hafif var alt tarafta falan
Ghosting varsa iade et bence. Dinamik oyunlarda rahatsız eder

Son düzenleme:
Geri