Telefon kapanıp açılınca sinyal gidiyor

Şimdi baktım 1. IMEI kayıtlı olmayan IMEI yazıyor 2.si Samsung S4 ün bir modeli var ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor telefon dirençli değil eminim
1. İmei nin süresi var dediğim gibi 2.si hakkında net bi fikrim yok bence gidin tekrar imei attırın hocam

Telefoncu hyper OS 3 geldiği zaman rom atarım yeniden dedi beni bekletiyo IMEI den olabilirmi dedim olmayabilir dedi ya hiç bişey bilmiyo ya da doğru söylüyor bilmiyorum güncelleme den sonra mı oldu bilmiyorum ilk kapatıp açmada oldu bu sorun bozulduğunu farkedene kadar 2 defa güncelledim hiç kapanmadı cihaz
Bende hyper os 3 güncellemesini beklesem daha iyi olur belki ama güncelleme geldikten sonra serverler falan gider şimdi imei attırımının zorlaşma ihtimali var mıdır acaba beni de teli ilk aldığımda server yok cart curt diye bekletmişlerdi imei attırmak için

Bende hyper os 3 güncellemesini beklesem daha iyi olur belki ama güncelleme geldikten sonra serverler falan gider şimdi imei attırımının zorlaşma ihtimali var mıdır acaba beni de teli ilk aldığımda server yok cart curt diye bekletmişlerdi imei attırmak için
Senin cihazda mı aynı

Yeni bir telefon aldım poco x7 pro telefon kaçak yani global telefonun şarjı bittiğinde ya da normal bir şekilde kapattığım veya yeniden başlattığım zaman telefon açılınca simi okuyor ama sinyal gidiyo sim i 2. Yuvadan(farklı IMEI in olduğu) çıkarıp 1. Yuvaya(kendi IMEI siz) takınca düzeliyor, sıkıntı olmasın diye 2. Sim e takmak için telefonu yeniden başlatınca yine gidiyor çıkarıp 2. Yuvaya geri takıyorum ilkinde ki gibi geri geliyor bunu aldığım telefoncuya ilettim o da neden olduğunu çözemedi dışarda dahi olsa bu işlemi yapmak zorundayım yardımcı olursanız sevinirim
Bende de aynı telefon var. Benimki de kaçak.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kılıfın arkasına sim ignesini koydum öyle taşıyorum telefonu bir şey olursa lazım olur diye

Bende de aynı telefon var. Benimki de kaçak.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kılıfın arkasına sim ignesini koydum öyle taşıyorum telefonu bir şey olursa lazım olur diye
Hocam o zaman bu bu telefona özel bir sorun bende anahtarlığı a taktım bi tane acaba eu tom atttırsam düzelirmi bu telefonda kronik bir sorun o zaman

Bence sorun kaçak cihazlara güncelleme gelince imei gitmesi :D hepimizin imeisi yok gibi çünkü hyper os 3 gelseydi server kayıt atardık. Bazı forumlarda sorunu çözdüğünü yazmışlar server kayıtın.

Bence sorun kaçak cihazlara güncelleme gelince imei gitmesi :D hepimizin imeisi yok gibi çünkü hyper os 3 gelseydi server kayıt atardık. Bazı forumlarda sorunu çözdüğünü yazmışlar server kayıtın.
Tek çözüm server kayıtlı yaptırmak yani

Benim telefon server kayıtlı. Eski telefonumun imeisini atmışlardı

Yeni bir telefon aldım poco x7 pro telefon kaçak yani global telefonun şarjı bittiğinde ya da normal bir şekilde kapattığım veya yeniden başlattığım zaman telefon açılınca simi okuyor ama sinyal gidiyo sim i 2. Yuvadan(farklı IMEI in olduğu) çıkarıp 1. Yuvaya(kendi IMEI siz) takınca düzeliyor, sıkıntı olmasın diye 2. Sim e takmak için telefonu yeniden başlatınca yine gidiyor çıkarıp 2. Yuvaya geri takıyorum ilkinde ki gibi geri geliyor bunu aldığım telefoncuya ilettim o da neden olduğunu çözemedi dışarda dahi olsa bu işlemi yapmak zorundayım yardımcı olursanız sevinirim
Dostum ben sorunu şu çözümle çözdüm : "1 sime kendi hattınızı diğer sime kullanmadığınız bir hattı takın ve kullanmadığınız hattı sim ayarlarından kapatın düzeldi bende bu şekilde." miui türkiye forumunda konuyu araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri