Panel native 300hz, firma overclock menüsü koymuş. İsterseniz 320hz ye yükseltebilirsiniz diyor. Ben böyle durumlarda overclock yapılmasını önermiyorum. Marka zaten monitöre güvendiği zaman fabrikadan direkt 320hz olarak yolluyor. Kesin sorun olur diyemem ama genel de stabil olmaz.@Tayfunns bu monitörü 300 Hz'de kullanmanın bir dezavantajı var mı? 320 Hz ile arasında input lag/ghosting farkı olur mu? 300 Hz native OD açılıyor mu acaba?
bak 2 hafta öncede bunları atmıstı forum sahibi görüp ban atsın diye simdide aynısını atıyor, arşiv mi yaptın ne yaptın benim konusmaları?Bir insan kendiyle bu kadar çelişir mi ya? Ktc önerdim diye bana ve forum sahibine laf ediyorsun. Asus ve MSI varken bu mu alınır diyorsun. İki gün sonra MSI aldım diye sağda solda sızlanıyorsun. Sonra da dönüp diyorsun ki Asus ve MSI öneren tiplersiniz engelliyorum sizi.Omurga yok mu hacı sende. Bir karar ver artık bir gün öyle bir gün böylesin. Gerçi insan dedim ama insan da omurga olur. Sen yanar dönerlisin. Sana daha iyi bir şey bulmak lazım. Solucan gibi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam amazonus yorumlarını okudum az önce herkes 2-6 ay kullanım sonrası bozulduğunu ve destek alamadıklarını yazmış.Panel native 300hz, firma overclock menüsü koymuş. İsterseniz 320hz ye yükseltebilirsiniz diyor. Ben böyle durumlarda overclock yapılmasını önermiyorum. Marka zaten monitöre güvendiği zaman fabrikadan direkt 320hz olarak yolluyor. Kesin sorun olur diyemem ama genel de stabil olmaz.
Ghosting bakımından bir tık eksisi bile olur. Piksel overdrive optimizasyonu çok iyi olmayan bir model. Belirgin bir bulanıklık azalması yok ama ghosting cok ufak artıyor. Bu yüzden 300hz kullanmak daha man
Durduk yere laf atan sensin ben sana bir şey dedim mi? Demedim degil mi? Ne diye laf atıyorsun o zaman?bak 2 hafta öncede bunları atmıstı forum sahibi görüp ban atsın diye simdide aynısını atıyor, arşiv mi yaptın ne yaptın benim konusmaları?
tayfun seni mod yapmayacaklar bosuna uğraşma. ben tekrar diyorum o inceleme ilk atıldığında reklam sanmıstım, markayıda coğumuz ilk defa duyduk sonradan fikirlerim değişti. üstüne basa basa diyorum iyi oku ktc güzel monitörler üretebilir ama piyasa değeri olan bir marka olmadığı icin asla asus, msi ve aoc kadar fiyat çekemez. koskoca intel bile ekran kartı piyasasına sonradan girdi diye yarı fiyatına satıyor bak koskoca intel diyorum. tayfun mod olacak ellemeyin.
O kadar arastırmadım hocam bilemiyorum. Yapılan yorumlar ne zamana ait? Gerci monitör çıkalı 1 yıl olmadı sanırım 5-6 aylık falandır. Ne desem bilemedim, başka modellere yönelin isterseniz.Hocam amazonus yorumlarını okudum az önce herkes 2-6 ay kullanım sonrası bozulduğunu ve destek alamadıklarını yazmış.
Hacı yazın mosmor oldun zaten sus bencebak 2 hafta öncede bunları atmıstı forum sahibi görüp ban atsın diye simdide aynısını atıyor, arşiv mi yaptın ne yaptın benim konusmaları?
tayfun seni mod yapmayacaklar bosuna uğraşma. ben tekrar diyorum o inceleme ilk atıldığında reklam sanmıstım, bende tiye aldım o mesajı yazarken, markayıda coğumuz ilk defa duyduk ama sonradan fikirlerim değişti. üstüne basa basa diyorum iyi oku ktc güzel monitörler üretebilir ama piyasa değeri olan bir marka olmadığı icin asla asus, msi ve aoc kadar fiyat çekemez. koskoca intel bile ekran kartı piyasasına sonradan girdi diye yarı fiyatına satıyor bak koskoca intel diyorum. tayfun mod olacak ellemeyin.
2. alıntı yaptığın konusmamında arkasındayım, ktc alınabilir marka takıntısına gerek yok ama bu paralara asla alınmaz, nerede birader bunun servisi? muhattap kim, onları açıkla insanlara .
ben kimsenin yancılığını yapmam forumda +1 alacağım diye. yalaka olanlar ve senin gibiler düşünsün, yaşınıza veriyorum onuda hacı emmi.Hacı yazın mosmor oldun zaten sus bence
16k bandında U27g4r öneririm. Bütçeniz cıkarsa Neo g7 32inç hepsini paspas niyetine kullanır.Hocam sizleri bulmuşken konudan bağımsız genel yorumların hepsini okudum da monitör konusunda baya bilgili kişiler yorum atmış sanırsam ben de bu monitörü almayı planlıyordum https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,694398092.html alınır mı yoksa başka önerebileceğiniz 4k monitör var mıdır @Tayfunns bu ktc de kafamı çok karıştırdı valo cs falanda oynuyorum da sistemi 4k rahat kaldırıcak şekilde topluyorum almışken 4k alayım diyorum şuanda kullandığım monitörde samsung odyssey g4. Oledler yanıyor diye korkuyorum ondan öncelikli olarak normal 4k alayım diyorum size danışmak istedim ?
Hocam dual monitör almak istemiyorum açıkçası, diğer atmış olduğunuz model fiyatına çıkınca da insanın oled alası geliyor. Direkt 4k ve sallıyorum 160 hz bandında falan önerebileceğiniz dual olmayan monitör var mıdır ?16k bandında U27g4r öneririm. Bütçeniz cıkarsa Neo g7 32inç hepsini paspas niyetine kullanır.
![]()
SAMSUNG Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF Curved 32 inç 4K UHD 1 ms 165 Hz Gaming Monitör Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF Curved 32 inç 4K UHD 1 ms 165 Hz Gaming Monitör Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek iwww.mediamarkt.com.tr
Şubattan beri oled kullanıyorum bende sorun yok ama istemiyorsanız dedigim modellere bakabilirsiniz.