Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,661
İmzandaki sisteme sahipsen 4k kaldırmaz zaten.garip ya ips alacağım zaman herkes oled önerdi şimdi de böyle oldu
İmzandaki sisteme sahipsen 4k kaldırmaz zaten.garip ya ips alacağım zaman herkes oled önerdi şimdi de böyle oldu
Bütçe yoksa G6 da alınır. 5k ekleyip 3 yıl yanma garantili, glossy kaplamalı ve soğutma çözümü iyi olan bir model alsanız daha iyi olurdu. Olmazsa da bu da iyi.hocam piyasa fotoğrafları; indirim çok değil gibi mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçe için başka bir oled yok sanırım. üstüne koyup başka bir model almamı mı önerirsiniz
İmzandaki sistemi kullanıyorsan alabilirsin ama yanma gibi sorunlardan nasıl uzak dururum diye de araştırmalısın. Ekranı sürekli aynı görüntüde bırakma en önemlisi22 k bütçe var hocam nasıl kullanmalıyım monitör şeklinde sizce?
düzgünce dikkatli kullanım ile ömürlük kullanabilirmiyim hocam? öğrenciyim anca biriktirdim, biliyorsun ips in ışık sızmaları vb çok kötü duruyor. onun haricinde 5k eklendiğinde önerilerin nedir hocam?Bütçe yoksa G6 da alınır. 5k ekleyip 3 yıl yanma garantili, glossy kaplamalı ve soğutma çözümü iyi olan bir model alsanız daha iyi olurdu. Olmazsa da bu da iyi.
Ömürlük imkansız 4-5 sene dayanırsa iyi.düzgünce dikkatli kullanım ile ömürlük kullanabilirmiyim hocam? öğrenciyim anca biriktirdim, biliyorsun ips in ışık sızmaları vb çok kötü duruyor. onun haricinde 5k eklendiğinde önerilerin nedir hocam?
Qd oled de 240hz ve 360hz aynı nesil paneli kullanıyor.ipsler de mi ömürlük imkansız hocam? 240 ile 360hz farkı nedir samsungun oled gen mi yükseliyor
siz hangi modeli kullanıyorsunuzQd oled de 240hz ve 360hz aynı nesil paneli kullanıyor.
bütçemi çok aşıyor 22 k üstü hocam sizce bu bütçeye g6 oled almalımıyım?Qd oled de 240hz ve 360hz aynı nesil paneli kullanıyor.
Aw2725df var bende. Şu an alacak olsam mo27q28g beklerdim. 26k civarında stok oluyordu en son.siz hangi modeli kullanıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçemi çok aşıyor 22 k üstü hocam sizce bu bütçeye g6 oled almalımıyım?
fazla bütçem çıkmıyor hocam, bu gen3 oluyor değil mi? hayırlı olsun diyip alıyorum ozaman sizinde onayınızla.Aw2725df var bende. Şu an alacak olsam mo27q28g beklerdim. 26k civarında stok oluyordu en son.
G6 dan fazlasına bütçen cıkmıyorsa al gec.
Evet, Gen 3. Hayırlı olsun.fazla bütçem çıkmıyor hocam, bu gen3 oluyor değil mi? hayırlı olsun diyip alıyorum ozaman sizinde onayınızla.