GALAXY WATCH 7 ALINIR MI?

Watch7 alıyorsun gps daha iyi.
4 5 6 l1 frekans
Watch 7 8 ve ultra l1 l5 frekans.

Ama bildiğim kadarıyla güncel rota göstermiyor. Samsung healthdan kaldırıldı geçen hafta r galaxywatchta millet toplu konu açmıştı neden kaldırdınız gibisinden.
Hocamlar saat geldi ama pili hızlı bitiyor gibi 2 saat civarı oyalandım full saate baktım telefon gibi saat :) 67 drn 22 yr düştü hemen normal mi bu?

Hocamlar saat geldi ama pili hızlı bitiyor gibi 2 saat civarı oyalandım full saate baktım telefon gibi saat :) 67 drn 22 yr düştü hemen normal mi bu?
Hemen hemen her cihaz zaten adapte olur pile

Apple watch, samsung ve pixel watchşar hatta elektrikli araçlar bile. (aynı şekilde telefonlar) ilk açılışta böyle oluyor. Sen zaten cihazı yeni kurdun arkada kurulumlar,hizmetler güncelleniyor olacak normal ondan.

Samsung ve samsung saatler aynı uıye sahip.

Ayarlar pil orda yazar şu tarz bir yazı; pil cihaz gereksinimleri öğreniliyor

Bu yazı gidene kadar normal ama gittikten sonra bile 1 gün çıkartamıyorsa cihaz sıkıntılı

Önerim:

Tüm güncellemeleri yapın önce uygulama ve sistem. Samsung health ve manager olması lazım onlarda telefonunda güncel olsun saat appleri i saatte galaxy store ve p store üzerinden güncelle herşeyi

Ardından saati yeniden başlatırken boot menüden wipe cadde partition işlemi yapın (en son yapılacak)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,203
Üyeler
184,902
Son üye
noblelunatic
Geri