Galaxy Watch 7 Alınır mı?

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Samsung Galaxy watch 7 almak istiyorum.4k ya alacağım.Saat hakkında sorularım var.Samsung a35 telefonum var daha iyi çalışır diye düşünüyorum.Huawei almayacağım.
  1. WhatsApp nasıl çalışıyor,mesaj yazma olayı nasıl oluyor?
  2. Spotify ile telefon bağlantısı olmadan Bluetooth kulaklık ile müzik dinleniyor mu?
  • E sim takıp aramaları bluetooth kulaklık veya saatin kendi mikrofonu ile konuşma yapılıyor mu?
Sorularım bunlar kullanan veya deneyinlemiş birileri kendi tecrübelerini anlatırsa sevinirim.

Whatsapp uygulaması var onu indiriyorsun. Telefonla bağladıktan sonra ister telefonla ister telefondan bağımsız, saati wifiye bağlayarak yazışabiliyorsun. (Yazışmak o küçük ekrandan çok zor, GBoard indirip sesli dikte yapmanı öneririm.)

Saate bluetooth kulaklık bağlayarak denemedim ama saatten müzik dinleyebiliyorsun Spotify veya başka bir şeyle. O yüzden tahminim o dediğin de olur.

Watch ultra dışında hiçbirinin e-sim desteği yok diye biliyorum. Ben watch 6 classic kullanıyorum öyle bir şey yok bende.

Samsung Galaxy watch 7 almak istiyorum.4k ya alacağım.Saat hakkında sorularım var.Samsung a35 telefonum var daha iyi çalışır diye düşünüyorum.Huawei almayacağım.
  2. Spotify ile telefon bağlantısı olmadan Bluetooth kulaklık ile müzik dinleniyor mu?
  • E sim takıp aramaları bluetooth kulaklık veya saatin kendi mikrofonu ile konuşma yapılıyor mu?
Sorularım bunlar kullanan veya deneyinlemiş birileri kendi tecrübelerini anlatırsa sevinirim.
Kullanıyorum valla rahat beni 2 gün götürüyor.

Play store var içinde destekleyen uygulamları indirebiliyorsun. Yazma olayı ister sesli mesaj istersen klavye çıkıyor ekran küçük ama rahat yazıyorum ben.

spotify olayı tam bilmiyorum denemek lazım

telefona gelen her aramayı saat üzerinden yapabiliyorsun.

içinde tarayıcı olması da güzel youtube filan gezebilirsin. Google asistan var telefon yerine ona sorabilirsin yakında gemini gelecek.

Kullanıyorum valla rahat beni 2 gün götürüyor.

Play store var içinde destekleyen uygulamları indirebiliyorsun. Yazma olayı ister sesli mesaj istersen klavye çıkıyor ekran küçük ama rahat yazıyorum ben.

spotify olayı tam bilmiyorum denemek lazım

telefona gelen her aramayı saat üzerinden yapabiliyorsun.

içinde tarayıcı olması da güzel youtube filan gezebilirsin. Google asistan var telefon yerine ona sorabilirsin yakında gemini gelecek.
Hocam Bluetooth kulaklık bağlanıyor mu?

Hocam deneme imkanınız var mı? Almayı düşünüyorum,hiçbir yerde uygulamalı görmedim çünkü.

1- sesle ama düzgün çalıştığını görmedim, klavye de var ama saatte nasıl yazarsın şüpheli.

2- Evet.

3- Esim destekli Ultra modelini falan almazsan telefondan uzakta kullanamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,995
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri