🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,320
İhtiyaç olan alabilen alsın daha da bu fiyatlar görmez gibi duruyor
(Şuanda 2024 yilinin fiyatlandırmasinda)

Screenshot_20251117_093639.webp

Screenshot_20251117_104145.webp

20 Kasım itibariyle ürüne %2 kupon tanımlanmış. 2430TL kadar geriledi Süper :)
Screenshot_20251120_193637.webp

Son düzenleme:
İhtiyaç olan alabilen alsın daha da bu fiyatlar görmez gibi duruyor

Alıntıyı görüntüle
geçen ay powerboosta 3300 verdim 2 gün sonra 2800 olmuştu şimdi şuna bak benim şansım yok cidden

Arkadaşlar selam,
PSU Tier list'te hiç göremedim ancak başka sitelerde çok detaylı incelemesi var hoşuma da gitti. 200 TL kod ile 2280 TL 3 Takist aldım. Ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca PSU Tier List'te yeri olsa sizce hangi tier PSU'lar arasına girer?

3 yıldır Thermaltake TR2 S (F tier) bir PSU kullanıyordum umarım işimi görür.

Arkadaşlar selam,
PSU Tier list'te hiç göremedim ancak başka sitelerde çok detaylı incelemesi var hoşuma da gitti. 200 TL kod ile 2280 TL 3 Takist aldım. Ne düşünüyorsunuz?

C tier diyorlardı yanlış olmasın

Arkadaşlar selam,

Bu PSU a seviye diye görmüştüm @yusuf7878 yanlışım varsa düzelt

Bana hiç güven vermiyor bu satıcı da psu da , sistemi emanet edesim gelmiyor 1 yıl sonra elimde kalacakmış gibi hissettiriyor

Bana hiç güven vermiyor bu satıcı da psu da , sistemi emanet edesim gelmiyor 1 yıl sonra elimde kalacakmış gibi hissettiriyor
Türkiye de güven veren satıcı mi varda. Ürün ayrıca fiyatından dolayı rakipsiz görüyorum.
İç bileşen de üst düzey kaliteli olduğu yazıyor forumlar da

Delta, kurumsal alanda, laptop batarya ve adaptörlerinde faaliyet gösteren marka. Bu nedir diye temkinli yaklaşmanız normal, güzel bir kapsamlı inceleme yapılması güzel olurdu.

Delta, kurumsal alanda, laptop batarya ve adaptörlerinde faaliyet gösteren marka. Bu nedir diye temkinli yaklaşmanız normal, güzel bir kapsamlı inceleme yapılması güzel olurdu.
Reklam olmasın diye link atmıyorum ama detaylı incelemesi var zaten. İncelemeyi okuyunca C tier diyesim pek gelmedi sanki A tier gibi. T....lay incelemesi var. İncelemeyi anlayan varsa Tier belirlemesi yapabilir. :D:D

Umarım reklam olmamıştır. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,794
Üyeler
186,374
Son üye
İbrahim-k
Geri