Yardım Klavye'den Hangisi Alınır ?

Hocam blue switche göre sesi nasıl. Eskiden blue kullanıyordum ama sesi rahatsız etmeye başladı ve laptop klavyesini kullanmaya başladım.
Ben de çok rahatsız olmaya başladım yani hani allahım dicek kadar fan almaya gitmiştim gaming gene bunuda alıp çıktım cennete adım atmak gibi o kadar tok güzel bir seski proje yazıyorum mesela kafam çıkardı blue olsa şu an böyle tok güzsl bir ses çok iyi yani

Ben de çok rahatsız olmaya başladım yani hani allahım dicek kadar fan almaya gitmiştim gaming gene bunuda alıp çıktım cennete adım atmak gibi o kadar tok güzel bir seski proje yazıyorum mesela kafam çıkardı blue olsa şu an böyle tok güzsl bir ses çok iyi yani
Sipariş verdim bende hocam

https://www.incehesap.com/magegee-captain75-82-tus-kablosuz-manyetik-rgb-hot-swap-gasket-siyah-gaming-klavye-fiyati-81392/
ya da
https://www.incehesap.com/magegee-sky98-99-tus-kablosuz-rgb-hot-swap-gasket-siyah-beyaz-gaming-klavye-fiyati-81376/

Bütçe: 3K
Merhaba Arkadaşlar Bu günlerde Klavye Arayışındayım Fazla Gündemi Takip Etmediğimden Hangi Ürün Piyasada İyi bilmiyorum
O yüzden Sizlerin Desteğine İhtiyacım var Önerilerinize Açığım...
Oynadığım Oyunlar;
Counter-Strike2
Valorant
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Klavyede Dikkat Ettiğim;
Sağlam olsun
tuş ömrü uzun olması
Kablolu-Kablosuz Bağlanma
Ses Kalitesi ( Farketmez)
Şimdiden Teşekkür Ederim
Aula f108 pro al butce cikarsa. Hep almak istemisimdir 😅😅

Bakıyorum hocam bunu alacağım gibi sana ulaştığında test edip yazar mısın ne kadar aldınız
yaklaşık 2 saat önce elime ulaştı. sesi felaket güzel. tasarımı da rgb side mükemmel. fps oyunlarında denicem. 3bin tl ye aldım. stok kendi switchinin seside güzel ama ben 10 tane gateron jade pro switch almıştım. w a s d space ctrl shift 1 2 3 tuşları yerine taktım.

yaklaşık 2 saat önce elime ulaştı. sesi felaket güzel. tasarımı da rgb side mükemmel. fps oyunlarında denicem. 3bin tl ye aldım. stok kendi switchinin seside güzel ama ben 10 tane gateron jade pro switch almıştım. w a s d space ctrl shift 1 2 3 tuşları yerine taktım.
Denediniz mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri