Yardım ARC Raiders kodumu alamıyorum: Amazon ve NVIDIA topu birbirine atıyor

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,279
Arkadaşlar selam,

Uzun süredir uğraştığım bir promosyon kodu sorunu var. Amazon, NVIDIA ve OpenZeka arasında resmen gidip geliyorum. Benimle aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolunu bilen varsa gerçekten fikrine ihtiyacım var.

4 Kasım 2025’te Amazon’dan ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 O.C. satın aldım. Ürünün ARC Raiders promosyonuna dahil olduğunu biliyordum. Satın aldığım gün Amazon’a yazıp kod hakkında bilgi aldım. Bana “NVIDIA ile görüşüp kodu talep edeceğiz, 72 saat içinde dönüş yapılacak” denildi.

72 saat geçti, hiçbir dönüş olmadı.

Ben de tekrar Amazon’a ulaştım. Bu sefer “ilgili birim dönüş yapacak” şeklinde bir cevap aldım, yine bekledim, yine dönüş yok.

Ardından tekrar iletişime geçtiğimde “NVIDIA ile görüşme sürüyor, en geç ertesi gün bilgi verilecek” dediler. Tabii yine herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Bir kez daha yazdığımda ise “işlemlerin devam ettiği, hafta sonuna kadar mutlaka dönüş yapılacağı” söylendi. Hafta sonu geldi geçti, hâlâ hiçbir haber yok.

Artık işin uzadığını görünce NVIDIA Global destek ile canlı sohbet üzerinden görüştüm. Durumu detaylıca anlattım. Aldığım yanıt çok netti:

– Kod Amazon tarafından verilmelidir.
– Promosyon kodu NVIDIA tarafından verilmez.
– Kodun kaynağı ürünü satan platformdur.

Hatta ARC Raiders promosyon sayfasını da gönderdiler.

Bu bilgiyle birlikte tekrar Amazon’a yazdım. Bu defa tamamen farklı bir yaklaşım gördüm: “ARC Raiders promosyonu vardır ancak kodu NVIDIA Türkiye distribütörü olan OpenZeka’dan talep etmeniz gerekiyor.”

Yani bu kez de topu direkt OpenZeka’ya attılar.

Sonuç olarak OpenZeka’ya da detaylı bir mail gönderdim. Onlardan da şimdilik bir cevap gelmedi.

Mevcut durum tam olarak şöyle:

– Kod talebini kampanya günü içinde yaptım.
– Amazon günlerce beni yanlış yönlendirdi ve sürekli “yarın döneceğiz” diyerek oyaladı.
– NVIDIA Global, kodun Amazon tarafından verilmesi gerektiğini açıkça söyledi.
– Amazon ise son aşamada “OpenZeka versin” diyerek sorumluluğu üzerinden attı.
– Yaklaşık 13 gündür kodu alamadım.

Şu anda aktif promosyon DOOM’a dönmüş durumda ama ben ARC Raiders döneminde başvuru yaptığım için hakkım olan kodu istiyorum. Fakat kimsenin net bir şey söylememesi yüzünden tamamen arada kaldım.

Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı?
Bu kod gerçekten OpenZeka’dan mı çıkıyor, yoksa Amazon işin içinden mi sıyrılıyor?
Bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir?

Tavsiyelerinizi beklerim. Teşekkürler.

1763397531228.webp
1763397543338.webp

Bende hepsiburada üzerinden gamegaraj hazır sistem aldım içinde rtx 5070 ekran kartı vardı kod için 14 gün bekleyip game garaja mail attım kodumu onlardan alıp nvidia app üzerinden aktif ettim.
Arkadaşlar selam,

Uzun süredir uğraştığım bir promosyon kodu sorunu var. Amazon, NVIDIA ve OpenZeka arasında resmen gidip geliyorum. Benimle aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolunu bilen varsa gerçekten fikrine ihtiyacım var.

4 Kasım 2025’te Amazon’dan ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 O.C. satın aldım. Ürünün ARC Raiders promosyonuna dahil olduğunu biliyordum. Satın aldığım gün Amazon’a yazıp kod hakkında bilgi aldım. Bana “NVIDIA ile görüşüp kodu talep edeceğiz, 72 saat içinde dönüş yapılacak” denildi.

72 saat geçti, hiçbir dönüş olmadı.

Ben de tekrar Amazon’a ulaştım. Bu sefer “ilgili birim dönüş yapacak” şeklinde bir cevap aldım, yine bekledim, yine dönüş yok.

Ardından tekrar iletişime geçtiğimde “NVIDIA ile görüşme sürüyor, en geç ertesi gün bilgi verilecek” dediler. Tabii yine herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Bir kez daha yazdığımda ise “işlemlerin devam ettiği, hafta sonuna kadar mutlaka dönüş yapılacağı” söylendi. Hafta sonu geldi geçti, hâlâ hiçbir haber yok.

Artık işin uzadığını görünce NVIDIA Global destek ile canlı sohbet üzerinden görüştüm. Durumu detaylıca anlattım. Aldığım yanıt çok netti:

– Kod Amazon tarafından verilmelidir.
– Promosyon kodu NVIDIA tarafından verilmez.
– Kodun kaynağı ürünü satan platformdur.

Hatta ARC Raiders promosyon sayfasını da gönderdiler.

Bu bilgiyle birlikte tekrar Amazon’a yazdım. Bu defa tamamen farklı bir yaklaşım gördüm: “ARC Raiders promosyonu vardır ancak kodu NVIDIA Türkiye distribütörü olan OpenZeka’dan talep etmeniz gerekiyor.”

Yani bu kez de topu direkt OpenZeka’ya attılar.

Sonuç olarak OpenZeka’ya da detaylı bir mail gönderdim. Onlardan da şimdilik bir cevap gelmedi.

Mevcut durum tam olarak şöyle:

– Kod talebini kampanya günü içinde yaptım.
– Amazon günlerce beni yanlış yönlendirdi ve sürekli “yarın döneceğiz” diyerek oyaladı.
– NVIDIA Global, kodun Amazon tarafından verilmesi gerektiğini açıkça söyledi.
– Amazon ise son aşamada “OpenZeka versin” diyerek sorumluluğu üzerinden attı.
– Yaklaşık 13 gündür kodu alamadım.

Şu anda aktif promosyon DOOM’a dönmüş durumda ama ben ARC Raiders döneminde başvuru yaptığım için hakkım olan kodu istiyorum. Fakat kimsenin net bir şey söylememesi yüzünden tamamen arada kaldım.

Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı?
Bu kod gerçekten OpenZeka’dan mı çıkıyor, yoksa Amazon işin içinden mi sıyrılıyor?
Bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir?

Tavsiyelerinizi beklerim. Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kodu Amazon.tr vermeli, bende incehesap üzerinden 5070ti aldım, aldıktan 2 hafta sonra mail aracılığı ile iletişim sağladım firma ile, 1 ila 3 gün içerisinde tarafıma mail adresi üzerinden kod ve etkinleştirme bağlantısı atıldı. ayriyeten deluxe sürüm veriyor nvidia.

Bende hepsiburada üzerinden gamegaraj hazır sistem aldım içinde rtx 5070 ekran kartı vardı kod için 14 gün bekleyip game garaja mail attım kodumu onlardan alıp nvidia app üzerinden aktif ettim.
Sizin satıcınız ama GameGaraj. Ben daha önce İncehesap’tan almıştım ve onlar bana kodu göndermişti. Ancak ilk defa büyük bir satıcı firmadan ekran kartı alıyorum ve bu nedenle böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Daha önce arkadaşlarıma da bu konuda yardım ettim ama iş Amazon olunca süreç farklı işliyor. Açıkçası arada kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodu Amazon.tr vermeli, bende incehesap üzerinden 5070ti aldım, aldıktan 2 hafta sonra mail aracılığı ile iletişim sağladım firma ile, 1 ila 3 gün içerisinde tarafıma mail adresi üzerinden kod ve etkinleştirme bağlantısı atıldı. ayriyeten deluxe sürüm versiyonunu vermeli bir ayrı hoş bir davranış.
6 farklı müşteri hizmetlisi ile görüştüm hepsi topu farklı bir şekilde atıyor uzatıyor ben yoruldum hocam Amazon size kodunuzu vericez demiyor

Sizin satıcınız ama GameGaraj. Ben daha önce İncehesap’tan almıştım ve onlar bana kodu göndermişti. Ancak ilk defa büyük bir satıcı firmadan ekran kartı alıyorum ve bu nedenle böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Daha önce arkadaşlarıma da bu konuda yardım ettim ama iş Amazon olunca süreç farklı işliyor. Açıkçası arada kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum.

6 farklı müşteri hizmetlisi ile görüştüm hepsi topu farklı bir şekilde atıyor uzatıyor ben yoruldum hocam Amazon size kodunuzu vericez demiyor
[email protected]
şu mail adresi üzerinden irtibat kurun hocam,

amazon suçu, ne alaka nasıl kodu vermiyor ilginç.

şöyle yaz yapay zekaya sordum

Amazona dilekçeye yaz.
Merhaba,

4 Kasım 2025 tarihinde satın aldığım ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 OC ürününün ARC Raiders
promosyon kodunu kampanya günü içinde talep etmeme rağmen hâlâ alamadım.

NVIDIA Global ile görüştüm ve promosyon kodunun ilgili perakendeci (Amazon) tarafından
verilmesi gerektiğini, kodun NVIDIA veya OpenZeka tarafından sağlanmadığını net şekilde
bildirdiler.

Bu nedenle promosyon kodu sorumluluğu Amazon’dadır.

Lütfen ARC Raiders kampanyası için benim adıma tanımlanan kodu tarafıma iletmenizi rica ederim.
Aksi durumda hem Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağımı hem de gerekli kayıtları ileteceğimi
belirtmek isterim.

Teşekkürler.

Eğer yine “OpenZeka’ya yazın” derlerse

NVIDIA Global, kodun yalnızca ürünü satan perakendeci (Amazon) tarafından verildiğini
yazılı olarak doğruladı. Sorumluluğu üçüncü bir kuruma yönlendirilmesi mümkün değildir.
Lütfen konuyu ilgili birim ile çözüp tarafıma kodu iletin.

şikayetvar a yazmayı denediniz mi?
Yok denemedim çünkü Amazon şikayet var tarafıyla ilgilenmiyor

[email protected]
şu mail adresi üzerinden irtibat kurun hocam,
deneyeceğim teşekkürler

amazon suçu, ne alaka nasıl kodu vermiyor ilginç.

şöyle yaz yapay zekaya sordum

Amazona dilekçeye yaz.

Eğer yine “OpenZeka’ya yazın” derlerse
Tekrar bugün amazona yazıcam hocam teşekkürler

Son düzenleme:
Satıcı kimse ondan talep etmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla OpenZeka satıcısından aldınız, onlardan talep etmeniz lazım.

Yok denemedim çünkü Amazon şikayet var tarafıyla ilgilenmiyor

deneyeceğim teşekkürler

Tekrar bugün amazona yazıcam hocam teşekkürler
denemekten zarar gelmez boşuna beklemektense normalde x bir firma ile fatura konusunda sıkıntım oldu adamlara mail attim tel ile konuştum he he hallederiz dediler geçiştirdiler en son şikayet varya yazdıgımda geri dönüş yapip faturayi iptal ettiler :kekw:

Satıcı kimse ondan talep etmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla OpenZeka satıcısından aldınız, onlardan talep etmeniz lazım.
Satıcı amazon.com.tr idi ama NVIDIA distribütörü OpenZeka herhalde öyle söyledi müşteri hizmetleri

Hocam çok afedersiniz bende geçen hafta yeni sistem almıştım 5080li kampanya var mı ya da yararlanabiliyor muyum böyle bir şeyden ?

Satıcı amazon.com.tr idi ama NVIDIA distribütörü OpenZeka herhalde öyle söyledi müşteri hizmetleri
O zaman amazonun vermesi lazım, büyük ihtimal yaptığı işten bir haber birine denk geldiniz. Yapılabiliyorsa tekrar tekrar kayıt açın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri