Komagene şalgamın rezalet oluşu

halil11

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
93
15 in de %50 fazla çiğfte veriyor diye komagene den sipariş geçtim. 150 tl lik kuponu kullanmak için şalgam attım acısız. Abi o nedir ya? Şalgam esanslı su gibi. Rezalet. Ap açık bir renk. Şalgam tadından çok uzak sulu bir şey. Siz siz olun benim gibi limit tamamlamak için bile almayın. Olduğu gibi lavaboya döküldü...

15 in de %50 fazla çiğfte veriyor diye komagene den sipariş geçtim. 150 tl lik kuponu kullanmak için şalgam attım acısız. Abi o nedir ya? Şalgam esanslı su gibi. Rezalet. Ap açık bir renk. Şalgam tadından çok uzak sulu bir şey. Siz siz olun benim gibi limit tamamlamak için bile almayın. Olduğu gibi lavaboya döküldü...
belki bozuk falan çıkmıştır size acılısı fena değildi bence

Hiç sevmem şalgamı. Bir daha kendimi tebrik ettim. :D

bilgilendirme için teşekkürler🙌🙌

Kendimi bildim bileli jalgamdan nefret ederim ayran varken ne jalgamı

Komagene çiğköfteleri de son zamanlarda pek iyi değil bence. Ben pek beğenemedim.

Benim oldugum bölgede komagene baya bozdu tadı çok kötü

Diğerleri ya %50 fazlayı yollamaz ise diye bunu seçiyorum mecbur. Komagene açıkça %50 fazla göndereceğini belirtiyor.

Bilemiyorum da yakınımda Adıyaman Çiğköftecisi olduğundan, gidip oradan alıyorum. Tadı da fiyatı da fena değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,681
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri