Reveng
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 138
1 gün daha Yandex de dolansam gelir demiKatılmışsın zaten 3.günü de yapinca bir kaç saat sonra geliyor kod
1 gün daha Yandex de dolansam gelir demiKatılmışsın zaten 3.günü de yapinca bir kaç saat sonra geliyor kod
hocam aynı kart-iban günde 1 ödeme alıyor demişsiniz ben 15inde kullandığım kartım ile tekrar havale attım bunlara para hesaba yansımadı ama geride gelmedi siz direk kart ile öde kısmında kartınızı girdiniz muhtemel değil mi? öyleyse yarın denerim zaten şuan hata veriyor vermezse çözülmüş demektir.25kod aldım yalnız şöyle bi sıkıntı var;
Her perdigital hesabı yeni olmalı
Numara doğrulamadan kod kullandırtmıyor(yandex için kullandığım numaralardan doğruladım)
15tl eklerken aynı kart-aynı ibandan günde 1kere ödeme alıyor yani her keyi alırken farklı kart iban kullandım.
Şuan kart ve iban bitti kalan kodları bekliyorum girmeyi![]()
Gelir1 gün daha Yandex de dolansam gelir demi
Valla hala gelmedi 3 telden de 4 gün olduKatılmışsın zaten 3.günü de yapinca bir kaç saat sonra geliyor kod
bana kodlar geldi arkadaşlar girin 7-8 tane arama yapın her gün bana kodlar geldi eyvallahta kodu kullanmaya telefon onay istiyor telefon onayı için sms göndermiyor sitebide havale olarak para attım daha önce attığım kart ile önceden kullandım diye herhalde paramıda yatırmıyor hesabıma arkadaşım size zaten bu kampanyayı yandex yaptırtmıyor mu yandex parasını veriyor neyin zorluğunu çıkarıyorlar anlamadım.
Kanka 3. Günü yaptım gelmio nsndndKatılmışsın zaten 3.günü de yapinca bir kaç saat sonra geliyor kod
Hocam şeyi soracağım şimdi chrome a tıklayınca Yandex açılıyor ya artık ordan aratsak olur demi ekstra yandexi indirmenlmize gerek yokGelir
EvetMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka 3. Günü yaptım gelmio nsndnd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şeyi soracağım şimdi chrome a tıklayınca Yandex açılıyor ya artık ordan aratsak olur demi ekstra yandexi indirmenlmize gerek yok
kurallarda hesap başına 1 kod yazıyor1 den fazla kod kullanmak için ayni perdijital hesabi yetiyor mu yoksa farklı hesapmi açmamlazim