Yardım Türk Telekom eve internet bağlamaya gelmiyor

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,851
Arkadaşlar izmitte yeni eve çıktım. Yaklaşık üç haftadır türk telekom randevu veriyor eve internet bağlamaya gelmek için ama hiçbir şekilde gelmiyorlar. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam şikayet oluşturtup yeni bir tarih veriyorlar ama yine gelen giden yok. Büyük de bir sitede oturuyorum hani 1000megabit altyapı sadece tt de olmasa gidip başka bir yerden bağlatacağım ama el mahkum. Ne yapmam lazım bunun için bir tavsiye verir misiniz?

Yok hocam orada da ilgilenen yok. Biz saha ekibi ile iletişim kuramıyoruz diyorlar. Parasıyla internet bağlatmak için yalvarmadığım yer kalmadı.
Ben Derince de oturuyorum müdürlükte çalışan bir yetkilinin numarasını verebilirim muhtemelen yardımcı olabilir benim alt yapı olmayan evime 1 haftada internet bağlatmıştı. Bana dm at forum dan gerekli şeyleri söylerim.

Ben Derince de oturuyorum müdürlükte çalışan bir yetkilinin numarasını verebilirim muhtemelen yardımcı olabilir benim alt yapı olmayan evime 1 haftada internet bağlatmıştı. Bana dm at forum dan gerekli şeyleri söylerim.
attım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,607
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri