Yardım Türk telekom 1000mbps internet hakkında

Verilen modemin en az Wifi 6 destekli olması lazım yüksek hızları görebilmek için. Mesela benim evde telefonla 700 800 mbps hızları görebiliyorum telefonum wifi 6 desteklediği için. Ama bilgisayar wifi adaptörüm wifi 5 olduğu için en fazla 300 mbps görebiliyorum. Verecekleri ya da kullandığın modem wifi 5 ise 300 mbps leri görürsün en fazla wifi 5 altıysa daha da az oluyor.
Hocam telefonum ve anakartım wifi 6 destekliyor o yüzden wifi 6 modem tercih ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat 2000 MBPS internet verebilen bir cihaz kendisi.
Yani 8-10k vermek mantıklı mı bilemedim. tp link ax55 ax3000 yeterli olmaz mı bana?

Hocam telefonum ve anakartım wifi 6 destekliyor o yüzden wifi 6 modem tercih ederim.

Yani 8-10k vermek mantıklı mı bilemedim. tp link ax55 ax3000 yeterli olmaz mı bana?
Onun yerine BE230 var. O daha mantıklı AX55'e göre.

Wifi 6 modem kullanırsan istediğin hızlara ulaşabilirsin rahatlıkla o zaman. Benim evde de wifi 6 modem var 700 800 mbpsleri görüyorum dediğim gibi ama modeme yakın konumda bu hızlar alınıyor. Araya birkaç duvar girince hız yarı yarıya kadar düşüyor. Tabi bu da yine iki cihazın kapasitesine bağlı senin donanımların vs daha iyiyse belki hızda bu kadar fark olmaz

Bu model AX55'e göre neden daha ucuz? Hem de wifi 7 desteklemesine rağmen :D
Daha yeni bir ürün olduğu için piyasada çok fazla vardır rekabet olmasından kaynaklı fiyatı daha uygundur. AX55 in muhtemelen üretimi devam etmediği için fiyatları şişirebiliyor stoğu elinde olan satıcılar

Ben kullaniyorum zaten 1g hat aldiginda wifi 6 modemle getiriyorlar hem wifide hem kabloda 1g aliyorum

Bilmiyorum ama onu öneririm.
Tamamdır teşekkürler BE230 modelini araştırıp almayı düşünüyorum

Ben kullaniyorum zaten 1g hat aldiginda wifi 6 modemle getiriyorlar hem wifide hem kabloda 1g aliyorum
Bana 160 alırsın demeleri garibime gitti 160 alacaksam 1000 lik pakete neden para vereyim ki neyse artık internet bağlandıktan sonra göreceğiz değerleri.

Tamamdır teşekkürler BE230 modelini araştırıp almayı düşünüyorum
Şimdi kontrol ettim BE230 modelini Mediamarkt uyguna satıyor. Muhtemelen üreticiden ya da distribütör den yüklü miktarda alım yaptıkları için uygun fiyata satıyorlardır. Tamamen bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Şimdi kontrol ettim BE230 modelini Mediamarkt uyguna satıyor. Muhtemelen üreticiden ya da distribütör den yüklü miktarda alım yaptıkları için uygun fiyata satıyorlardır. Tamamen bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Aynen fiyatı gayet iyi geldi bana da

Geri