🔥İndirim 🔥N11 Kişiye Özel Kuponlar🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,210
Biraz bile alışveriş yaptığınızın üzerinden zaman geçince böyle kuponlar verilebiliyor. Kasıma özeldir diye düşünüyorum. Herkeste olmayabilir. Başka avantajlı kuponlar vardır belki onlardan da yararlanabilirsiniz.
Hesabım kuponlarım kısmından ilgili kuponu bulup detaya tıkladığınızda geçerli olan ürünler orada mevcut.
Bir kaç ürün önerisi isterseniz de bu iki ürün çok mantıklı. Hatta bic flex 3 olan baya iyi.
1763515326965.webp
1763515353303.webp
1763515393586.webp

1763657034199.webp

Son düzenleme:
Uzun süre alışveriş yapmayınca bu kuponlardan veriyor. Ben de 150 kullanmıştım kişiye göre farklı verebilir.

Uzun süre alışveriş yapmayınca bu kuponlardan veriyor. Ben de 150 kullanmıştım kişiye göre farklı verebilir.
Her e-ticaret sitesinde illa denk geliyoruz. Bir çok yeri kullanınca çok faydası oluyor. Alt limitsiz verilince en güzelide o oluyor.

Daha 4 gün önce anakart aldım, dün akşam bana da vermişti 400'e 100. İsmen evet seni özledik gibi bir kupon ama herkese veriyor bence. 3 hesaba baktım hepsinde vardı

Satışları düşünce kupon ayağına milleti kandırıp satış yapacaklar. Fiyatları yükseltirken düşünselerdi. Batsınlar.

Satışları düşünce kupon ayağına milleti kandırıp satış yapacaklar. Fiyatları yükseltirken düşünselerdi. Batsınlar.
Batması işimize gelmez. Sektörde ne kadar çok e-ticaret sitesi varsa o kadar müşteri özelinde iyi oluyor. Rekabet edecekler ki ürünlerin fiyatlarını uyguna koyup satış yapıp ayakta kalsınlar. 3 büyük pazar yeri de zaten pastanın yarısından fazlasını götürüyordur.

Batması işimize gelmez. Sektörde ne kadar çok e-ticaret sitesi varsa o kadar müşteri özelinde iyi oluyor. Rekabet edecekler ki ürünlerin fiyatlarını uyguna koyup satış yapıp ayakta kalsınlar. 3 büyük pazar yeri de zaten pastanın yarısından fazlasını götürüyordur.
Rekabet işi öncedendi. Şimdi biri fiyat artırınca diğeri de bakıyor bu adam bu kadara satıyor biz de o kadara satalım deyim o da artırıyor. Ya da ağızbirliği edip fiyatları birlikte yükseltiyorlar. Devir eski devir değil.

pazarama idefix n11 bunlar fiyatları roketleyen firmalar :kekw: trendyol fiyat fena değil pazaryerleri wohoo kim kimi denk getirirse hb güzel indirimler yapiyor yakalarsanız oda birde hb satıcılı olmasına özen göstermek gerek amazon klasik 5 tl fazla verip amazon garantisini satin almış oluyorsun o yüzden başta yazdıgım 3 firma habire kupon ateşliyor

Ürünlerin fotosunu da ekledim. Baya avantajlı oldu.

300 e 50 vermişler allah razı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,789
Üyeler
188,989
Son üye
Deepolox
Geri