- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tasarım ve 2 fanlı olması sebebiyle tercih etmedim hocam 500 tl fark verip Gigabyte 3 fanlı modeli alayım dedimPulse pardon
Tasarım ve 2 fanlı olması sebebiyle tercih etmedim hocam 500 tl fark verip Gigabyte 3 fanlı modeli alayım dedimPulse pardon
gigabyte hotspot çok sıcak ve termal ped akıyorTasarım ve 2 fanlı olması sebebiyle tercih etmedim hocam 500 tl fark verip Gigabyte 3 fanlı modeli alayım dedim
Evet hocam siz söyledikten sonra bir baktım öyleymiş. Döngü başa sardı tekrar bir düşünürüm artık.gigabyte hotspot çok sıcak ve termal ped akıyor
Ben nvidia almam ya22-23k civarına gelince rtx 5060ti 16gb almak daha mantıklı olur hocam bence o sebeple nitro+ o fiyata ben şahsen almam.
pulse al geç 2 fan diye bakma serin çalışıyorEvet hocam siz söyledikten sonra bir baktım öyleymiş. Döngü başa sardı tekrar bir düşünürüm artık.
Eyvallah hocam sağolasınpulse al geç 2 fan diye bakma serin çalışıyor
Siparişimi iptal ettiren o mistik yorum, nitro+ a çevirdim umarım onda problem yokturgigabyte hotspot çok sıcak ve termal ped akıyor
Pulse al kardeşim mis gibi kartBende sipariş verdim bugün
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siparişimi iptal ettiren o mistik yorum, nitro+ a çevirdim umarım onda problem yoktur
https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-PULSE-RADEONTM-GAMING-Ekran/dp/B0F8C6MWSY 18 bin aslında bu sanırım ama 2 fanlıGüzel model, 18.500 yazıyor 17 bine nasıl geliyor?
Yok almam nitro+ aldımPulse al kardeşim mis gibi kart
Ho kaçaYok almam nitro+ aldım
20.800 e geldi kampanya ileHo kaça