Steam kış indirimlerinde büyük oyunlar indirime girermi?

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
56
beyler 18 aralıkta kış indirimleri var bildiğiniz üzere .şuan epicteki indirimleri değerlendirip tlou rdr2 gibi oyunları almak istiyorum ama bi yandan da steamda bulunması iyi olurdu o yüzden sorum şu kış indiriminde bu tarz pahalı ve büyük oyunlarda tatmin edici bi indirim olurmu ona göre o indirimi bekleyebilirim epicten almak yerine
1763582901693.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
beyler 18 aralıkta kış indirimleri var bildiğiniz üzere .şuan epicteki indirimleri değerlendirip tlou rdr2 gibi oyunları almak istiyorum ama bi yandan da steamda bulunması iyi olurdu o yüzden sorum şu kış indiriminde bu tarz pahalı ve büyük oyunlarda tatmin edici bi indirim olurmu ona göre o indirimi bekleyebilirim epicten almak yerine
Alıntıyı görüntüle
++

Alıntıyı görüntüle
Yaz indirimi gibi büyük indirim dönemi. Firmalar şerefsizlik yapmazsa giriyor tüm oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,934
Üyeler
184,860
Son üye
tnhnmnts1
Geri