4 Gün önce Valor Commander RGB Işıklı Membran Klavye almıştım bizim internet kafeden şimdi w,a ve space çalışmıyor.Sorun neyden kaynaklı olabilir, ekran kartı değiştirsem düzelir mi?
klavye bozulmuş ekran kartına konuyu nasıl getirdiniz anlamadım
Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederimHocam ekran kartını degiştirin düzelmezse
Anakartı sök tak yapın yine düzelmezse sıvı sogutma alın muhtemelen düzelecektir hocam iyi forumlar.![]()
Hocam sıfır parcalara güven olmuyor bozuk falan gelebilir siz ikinci el bakın daha güvenli olur sahibinden üzerinden sorunsuz calısıyor yazanlara bakabilirsiniz daha güvenlidir iyi forumlarHocam daha yeni aldım sıfır kuzenle gittik ucuz diye o 2 tane aldı hatta onda bi sorun çıkmadı ondan olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim![]()
Hocam sanki arkadaşın dediklerini ciddiye alıyorsunTeşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim
Hocam aynı sorun bendede vardı monitörü kapat ac yaptım düzeldi niye oyle diyosunuz kiHocam sanki arkadaşın dediklerini ciddiye alıyorsunklavyen ekran kartı/anakat ile alakalı bir arıza değil w,a tuşların gitmeside bi o kadar normal en son 5-6 yıl önce kafeye gittiğimde wasd tuşları erimişti tabiri caizse
![]()
teknoloji şans işi ben klavyeye 4k verdim ilk günden çift tıklama kasa oturmama sorunu yaptı iade ettim başka bir tane aldım 4.5k verdim 2. günde kablo bağlantı sorunları yaşıyordu tekrar iade ettimHocam daha yeni aldım sıfır kuzenle gittik ucuz diye o 2 tane aldı hatta onda bi sorun çıkmadı ondan olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim![]()
Hocam sanki arkadaşın dediklerini ciddiye alıyorsunklavyen ekran kartı/anakat ile alakalı bir arıza değil w,a tuşların gitmeside bi o kadar normal en son 5-6 yıl önce kafeye gittiğimde wasd tuşları erimişti tabiri caizse
![]()
ışıkla tuş farklı yerlerde dynatab 75x de 3 tane bozuk tuş var direkt pcb den kaynaklı ışıkları yanıyorBenim tuşlarımda sorun yok hocam ışığı yanıyor,bozuk olsa ışığı yanmaz zaten. Siz yenisiniz sanırım forumda arkadaşın dedikleri gayet mantıklı.Biraz araştırmanızı öneririm.
Aman yarabbi şimdi gidip kendimi balkondan aşağı atcamBenim tuşlarımda sorun yok hocam ışığı yanıyor,bozuk olsa ışığı yanmaz zaten. Siz yenisiniz sanırım forumda arkadaşın dedikleri gayet mantıklı.Biraz araştırmanızı öneririm.
teknoloji şans işi ben klavyeye 4k verdim ilk günden çift tıklama kasa oturmama sorunu yaptı iade ettim başka bir tane aldım 4.5k verdim 2. günde kablo bağlantı sorunları yaşıyordu tekrar iade ettim
Aman yarabbi şimdi gidip kendimi balkondan aşağı atcam![]()
Bu cümleden sonra konunun troll olduğunu düşünmeye başladımHocam benimki gibi yeni nesil klavyelerde öyle sorunlar olmuyor