ikisi de 2025 yılında çıktı premium segment klavyelerdiHocam benimki gibi yeni nesil klavyelerde öyle sorunlar olmuyor.Sizinki biraz eskiydi sanırım.
Komik olan nedir tam olarak?
ikisi de 2025 yılında çıktı premium segment klavyelerdiHocam benimki gibi yeni nesil klavyelerde öyle sorunlar olmuyor.Sizinki biraz eskiydi sanırım.
Komik olan nedir tam olarak?
Bu cümleden sonra konunun troll olduğunu düşünmeye başladım![]()
konu trollse kötü değilse daha kötüBu cümleden sonra konunun troll olduğunu düşünmeye başladım![]()
Hocam bende 2025 yılında aldım aslında amaikisi de 2025 yılında çıktı premium segment klavyelerdi
Üzgünüm ama kesin troll değil ve inatla böyle diretmesi daha da kötükonu trollse kötü değilse daha kötü
konu trollse kötü değilse daha kötü
Bi bu arkadaş yardımcı olmaya çalıştı bana Allah razı olsun.Şuan sanayideyim eve gidince deneyeceğim.Hocam ekran kartını degiştirin düzelmezse
Anakartı sök tak yapın yine düzelmezse sıvı sogutma alın muhtemelen düzelecektir hocam iyi forumlar.![]()
ben sana diyorum ki sana satılan ürün bozuk bu 2 yıl garanti mevzusunu keyfi vermiyorlar teknoloji şans işi diyorum premium segment klavyeye 4-4.5k vermişim diyorum sen eskidir ondan olmuştur diyorsun 200tllik klavyenin sorun çıkartmayacağına inanıyorsunHocam yardım için konu açıyoruz dalga geçiyorsunuz, yardımcı olmaya çalışan yok.
Bi bu arkadaş yardımcı olmaya çalıştı bana Allah razı olsun.Şuan sanayideyim eve gidince deneyeceğim.
ben sana diyorum ki sana satılan ürün bozuk bu 2 yıl garanti mevzusunu keyfi vermiyorlar teknoloji şans işi diyorum premium segment klavyeye 4-4.5k vermişim diyorum sen eskidir ondan olmuştur diyorsun 200tllik klavyenin sorun çıkartmayacağına inanıyorsun
İnternet Cafe'de sıfır klavye mi satıyorlar? Eskimişleri satıyorlardır.
ben adam sana bilerek bozuk ürün sattı demiyorum teknoloji bu kimse garantisi veremez maddi durumunla dalga geçen yok bu mevzunun 10tllikte de 10000tllikte de olduğunu anla diye dedim üretimle alakalı bir sorun diyorum adam sana bozuk ürünü kitlemiş falan yazdığımı mı gördün?Hocam internet kafeci bana garantisini verdi, söylemeye utanıyorum kaç yıllık dostluğumuz var baba bozuk mal satmaz.Sizemi guveniyim ona mı? Ayrıca maddi durumumla dalga gecmezseniz sevinirim,herkes kendi bütçesine göre bakıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskimiş değil hocam ışıkları yanıyor daha poşetde hic toz yoktu.
Hocam helal olsun hala anlatmaya çalışmıssın yazılanları merakla takip ediyorumben adam sana bilerek bozuk ürün sattı demiyorum teknoloji bu kimse garantisi veremez maddi durumunla dalga geçen yok bu mevzunun 10tllikte de 10000tllikte de olduğunu anla diye dedim üretimle alakalı bir sorun diyorum adam sana bozuk ürünü kitlemiş falan yazdığımı mı gördün?