NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hepsipaye iade gelenle razer gold alsak olur mu acaba Nkolaya gelen 1kyi cevirmek basit nays ile.
Hepsipay da razer gold alınmıyor iade ile. Dünden beri onu düşünüyorum. Dijital ürünlerde geçerli değil. Hepsipay kartla başka siteden alışveriş yapacağım ama teknik arıza var dedi müşteri hizmetleri.

Şart değil Hepsi pay sistemini açın eğer hesabınız yoksa. İade ederken iki seçenek çıkıyor hepsi paye anında iadeniz verelim veya bankanıza yollayalım zaman alabilir yazıyor hepsipayi seçin seçenekten. Bende premium yoktu alabildim hepsipay hesabıma.
olmuyor direkt karta yatacak iade premium almadan denemeyin

IMG_7747.webp

Bana 500₺ para verdi la bunlar, direkt çektim istanbulkarta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir alışveriş yapmadım, dün 1000₺ kampanyasına katılmak için ekran kartı alıcaktım. Hesaba 22k attım ama sanal kartlarda limit 20k imiş, paranız olsada harcayamıyosunuz yani 20k üstünü, bende olmadığı için başka bankaya gönderdim geri şimdide göyle mesaj geldi 500₺ vermisler

hocam çok teşekkürler hb dan 1000tlye aytemiz yakıt kodu aldım n kolayın kampanya için verdiği 1000tl ile de aynı koddan satın aldım 1000tlye 2000tl yakıt çekim oldu teşekkürler tekrardann

ne yapacağımı duzgunce anlatabilecek biri var mı pek anlamadımda. teşekkürler şimddein

Alıntıyı görüntüle

Herhangi bir alışveriş yapmadım, dün 1000₺ kampanyasına katılmak için ekran kartı alıcaktım. Hesaba 22k attım ama sanal kartlarda limit 20k imiş, paranız olsada harcayamıyosunuz yani 20k üstünü, bende olmadığı için başka bankaya gönderdim geri şimdide göyle mesaj geldi 500₺ vermisler
Niye böyle oldu

Niye böyle oldu
Bilmiyom ki yüklü parw giriş çıkışı oldu diye herhalde

Herhangi bir kampanyaya katılmadım, otomatik verdi

arkadaşlar nkolay sanal kart ödeme altyapısı troy mu yoksa farklı mı ?

arkadaşlar nkolay sanal kart ödeme altyapısı troy mu yoksa farklı mı ?
mastercard

Alıntıyı görüntüle

Kayseri Ulaşım, Kahraman Kart, AKULAŞ, Bolu Ulaşım, NevKart, UşakKart, Ankara Ulaşım uygulamalarından birinde kartın var mı?

Şart değil Hepsi pay sistemini açın eğer hesabınız yoksa. İade ederken iki seçenek çıkıyor hepsi paye anında iadeniz verelim veya bankanıza yollayalım zaman alabilir yazıyor hepsipayi seçin seçenekten. Bende premium yoktu alabildim hepsipay hesabıma.
Birisi premium ile iade olmuyor diğeri oluyor diyor ona göre premium alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri