🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

G65b için boşuna rehber konusu açmadım hocam. O kadar çok önerdim ki rehber konusuna gelip samsung fanboyusun diyen bile oldu. Raporladım kullanıcının mesajı silindi ama konuyu da mesaj gönderimine kapattılar. İşin ilginç tarafı g65b ye soluk diyen tek tük kullanıcı da gördüm.

Örnek:

Test cihazları yalan söylemez, bazılarının gözleri ya seçemiyor ya da başka bir sıkıntı var.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumumda sabit hala g65b yi hepsine tercih ederim. 🙂 Eğer aw2725df almasaydım ya neo g7 ya da G65b alıcaktım bende.
bütün monitörleri kurcalamak lazım biraz icc profile olur Nvidia renkler olur kendi monitör ayarları vs yoksa hiçbir zaman stok haliyle bir sonuç alınmıyor, g65b ye soluk diyen IPS kullanmamıştır bana göre g65 b olede geçmeden kullanılacak son monitördür, ben de yedekte durmasına rağmen bunu söyleyebilirim, benim için biraz daha işlev önemli CS ve wow bf gibi diğer oyunlarda, bide kavisli de insan plasebo yapıyor bazen onun dısında hiçbir sorun yok hatta hepsinden üst seviye dediginiz gibi, akşam bakıp tekrardan fikirlerimi paylaşırım ben de

bütün monitörleri kurcalamak lazım biraz icc profile olur Nvidia renkler olur kendi monitör ayarları vs yoksa hiçbir zaman stok haliyle bir sonuç alınmıyor, g65b ye soluk diyen IPS kullanmamıştır bana göre g65 b olede geçmeden kullanılacak son monitördür, ben de yedekte durmasına rağmen bunu söyleyebilirim, benim için biraz daha işlev önemli CS ve wow bf gibi diğer oyunlarda, bide kavisli de insan plasebo yapıyor bazen onun dısında hiçbir sorun yok hatta hepsinden üst seviye dediginiz gibi, akşam bakıp tekrardan fikirlerimi paylaşırım ben de
Ben nvidia renk ayarlarına dokunmuyorum doğal görüntü sevdiğim için. Monitörün OSD menüsünden R-G-B ayarlıyorum.

OLED'den önce neo g7 ve neo g8 gibi eski krallar var hocam. G65b nin abileri. Bunlar daha üst seviye.

OLED den sonra düşmek istemediğim için böyle devam edeceğim bende. Ama monitör önerisi isteyenlere bu canavarı da önermeye devam edeceğim.

CS2'yi 4:3 Oynayanlar için:
Nvidia denetim masasından çözünürlüğü 1920x1080 e alıp o şekilde oyuna girin monitör 300hz de kalıyor.
1080p nin üstünde olduğu zaman monitör kendini 144 hertz'e sabitliyor.
Yanlış bir şey yapıyor olabilirsiniz

Yanlış bir şey yapıyor olabilirsiniz
Bilgisayarı yeni açtım ve şimdi tekrar oyuna girdim 300 hz de başladı 144 e düşmedi.
1080pye almaya gerek kalmadı

Ekler

• 17636554600404471691638782116314.webp
    17636554600404471691638782116314.webp
    1.9 MB · Hit: 82
Ben nvidia renk ayarlarına dokunmuyorum doğal görüntü sevdiğim için. Monitörün OSD menüsünden R-G-B ayarlıyorum.

OLED'den önce neo g7 ve neo g8 gibi eski krallar var hocam. G65b nin abileri. Bunlar daha üst seviye.

OLED den sonra düşmek istemediğim için böyle devam edeceğim bende. Ama monitör önerisi isteyenlere bu canavarı da önermeye devam edeceğim.
Hocam sanıyorum ki koorui de vesa desteği yok ? 200 hzlik versiyondan farklı olarak arka kol takılacak yeri biraz diamond şeklinde oldugu ıcın takılacak gibi göremedim, onun dısında ilk izlenim olarak malzeme kalitesi osd menüsü vs bakacak olursanız KTC baya üst seviyede net. ( Koorui vs ktc açısından söylüyorum yakın fiyatlar ) oyun panel ve renk deneyimlerimi ilerleyen saatlerde yazarım

Hocam sanıyorum ki koorui de vesa desteği yok ? 200 hzlik versiyondan farklı olarak arka kol takılacak yeri biraz diamond şeklinde oldugu ıcın takılacak gibi göremedim, onun dısında ilk izlenim olarak malzeme kalitesi osd menüsü vs bakacak olursanız KTC baya üst seviyede net. ( Koorui vs ktc açısından söylüyorum yakın fiyatlar ) oyun panel ve renk deneyimlerimi ilerleyen saatlerde yazarım
~90° VESA support,75*75mm VESA screw M4*8mm HDMI 2.0 ✔(2) DP

Koorui G2721E için 75x75mm olduğu yazıyor hocam.

KTC nin dış görünüşü videolarda ucuz hissettirmiyor, canlı da denemedim tabii.

Neden 1680x1050 kullanıyorsunuz 2560 x 1440 seçmediniz
2560x1440 seçili zaten ama ben 4:3 1280x1024 oynuyorum.
Monitör o şekilde kendi ayarlıyor

Masaüstüne döndüğümde 1440p oluyor zaten.
Cs2 yi acınca otomatik kendisi ayarlıyor ve sorun yok benim için gayet akıcı ve net oluyor oyun

Cs2 yi acınca otomatik kendisi ayarlıyor ve sorun yok benim için gayet akıcı ve net oluyor oyun
he anladım hocam

5:4 oynamayı seviyorsanız 1920x1536 oynamanızı öneririm. 2k monitöre çok iyi gidecektir

hocam selamlar monitör geldi cokcok bişey rica edicem yazılım var mı acacba yada renk ayarı var mı

Arkadaşlar monitöründe sıkıntı çıkan fakat kullanmak isteyen arkadaşlar kesinlikle İade edip yenisini alsın servis işi süper uzatıyor 15 Kasımdan beri uğraşıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri