gamuza
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
bütün monitörleri kurcalamak lazım biraz icc profile olur Nvidia renkler olur kendi monitör ayarları vs yoksa hiçbir zaman stok haliyle bir sonuç alınmıyor, g65b ye soluk diyen IPS kullanmamıştır bana göre g65 b olede geçmeden kullanılacak son monitördür, ben de yedekte durmasına rağmen bunu söyleyebilirim, benim için biraz daha işlev önemli CS ve wow bf gibi diğer oyunlarda, bide kavisli de insan plasebo yapıyor bazen onun dısında hiçbir sorun yok hatta hepsinden üst seviye dediginiz gibi, akşam bakıp tekrardan fikirlerimi paylaşırım ben deG65b için boşuna rehber konusu açmadım hocam. O kadar çok önerdim ki rehber konusuna gelip samsung fanboyusun diyen bile oldu. Raporladım kullanıcının mesajı silindi ama konuyu da mesaj gönderimine kapattılar. İşin ilginç tarafı g65b ye soluk diyen tek tük kullanıcı da gördüm.
Örnek:
Samsung G65B renkleri soluk
Monitör bu gün elime ulaştı, ghosting ya da benzeri diğer sorunları görmedim tek sorunum renkler önceki IPS panelime göre çok soluk durmakta bi ayarı mı yanlış yapıyorum bilmiyorum monitör ayarlarını da kurcaladım ama asla ips ekrandaki renklere yaklaşamadım, windows renklerden şu otomatik renk...www.technopat.net
Test cihazları yalan söylemez, bazılarının gözleri ya seçemiyor ya da başka bir sıkıntı var.
Alıntıyı görüntüleRehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorumumda sabit hala g65b yi hepsine tercih ederim.Eğer aw2725df almasaydım ya neo g7 ya da G65b alıcaktım bende.