Occt vram testinde pc donuyor ve çöküyor

Reaksiyon skoru
14
selamlar başlıktanda görmüş olduğunuz üzere sistemim occt vram testinde donuyor ve çoküp restart atıyor kendiliğinden ayrıca sistemi toplayalı 1 ay bile olmadı
sistem özellikleri:
xfx mercury rx 9070 xt magnetic air white ekran kartı
ryzen 7 7800x3d işlemci
asus rog strix b650a gaming wifi anakart
patriot viper elite 5 tuf 2x16 gb 6600mhz cl34 ram
kioxia exceria pro 2tb ssd
fsp hydro k pro 750w bronze psu
dragos aquaforce 360mm lcd sıvı soğutma

not: occtde power testide yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı ama psuyu değiştirip 1000w yapmaya niyetim var birde sıvı soğutmanın 2 fanı çalışmıyor bozuk sanırım aralıktada yeni fan alacağım onun için

selamlar başlıktanda görmüş olduğunuz üzere sistemim occt vram testinde donuyor ve çoküp restart atıyor kendiliğinden ayrıca sistemi toplayalı 1 ay bile olmadı
sistem özellikleri:
ryzen 7 7800x3d işlemci

not: occtde power testide yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı ama psuyu değiştirip 1000w yapmaya niyetim var birde sıvı soğutmanın 2 fanı çalışmıyor bozuk sanırım aralıktada yeni fan alacağım onun için
kanka occt power test açarmısın bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem özellikleri:
ryzen 7 7800x3d işlemci

beşki psu sorunludur birde driverlar falan ne durumda kaçak göçek yerlerden kurmadın demi

kanka occt power test açarmısın bir

beşki psu sorunludur birde driverlar falan ne durumda kaçak göçek yerlerden kurmadın demi
yok driverler hepsi kendi sitesinden ve biosta güncel driverlerda güncel

buda power testi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-20 232028.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-20 232028.webp
    247 KB · Hit: 12
yok driverler hepsi kendi sitesinden ve biosta güncel driverlerda güncel

buda power testi
Dk ayarla kanka testi açarken 7 10 dk yap ağır test sıkıntı olur bu arada powerda 7 10 dk boyunca kapanma kasma olmazsa ekran ksrtını başka kasada dene bir ihtimal gabrikasyon bozuktur

kanka 15dk boyunca yaptım hatta arkada detroit bile oynadım bir sorun çıkmadı powerda birde maalesef başka kasada deneme imkanım yok
Dk ayarla kanka testi açarken 7 10 dk yap ağır test sıkıntı olur bu arada powerda 7 10 dk boyunca kapanma kasma olmazsa ekran ksrtını başka kasada dene bir ihtimal gabrikasyon bozuktur

sistem özellikleri:
ryzen 7 7800x3d işlemci

Aynı muhabbet bende, arkadaşımda ve binlerce kişide de oluyor bu dönemlerde. her şey sağlam olsada yapıyor bunu aynı sende olduğu gibi. Arkadaşta da driver otomatik kendini siliyordu, bende de sebepsiz oyuna, youtube vs girince çöküyordu aynı şekil. Windows ile tekrar windows atınca düzeliyor bazende ddu ile silince driver tekrar yüklenince düzeliyor. Windows 11 geçtiğimizden beri bunları yaşıyoruz. Bana kalırsa sende de aynı muhabbet var. Win 10 geçeceğiz bizde. Çoğu insanda sorun olmuyor ama özellikle win 11 güncellenemesini yapınca oluyor bizde. Mala bağlıyor driver vs. Sende dediğim gibi ddu ile sil tekrar driver yükle baktın düzelmedi flash ile tekrar windows at. Biraz uğraştırıyor yapacak bir şey yok.

Aynı muhabbet bende, arkadaşımda ve binlerce kişide de oluyor bu dönemlerde. her şey sağlam olsada yapıyor bunu aynı sende olduğu gibi. Arkadaşta da driver otomatik kendini siliyordu, bende de sebepsiz oyuna, youtube vs girince çöküyordu aynı şekil. Windows ile tekrar windows atınca düzeliyor bazende ddu ile silince driver tekrar yüklenince düzeliyor. Windows 11 geçtiğimizden beri bunları yaşıyoruz. Bana kalırsa sende de aynı muhabbet var. Win 10 geçeceğiz bizde. Çoğu insanda sorun olmuyor ama özellikle win 11 güncellenemesini yapınca oluyor bizde. Mala bağlıyor driver vs. Sende dediğim gibi ddu ile sil tekrar driver yükle baktın düzelmedi flash ile tekrar windows at. Biraz uğraştırıyor yapacak bir şey yok.
bendede bazen oyundan atma muhabbeti oluyor ddu ile driver silip yüklemiştim ama test yapmadan önce

bendede bazen oyundan atma muhabbeti oluyor ddu ile driver silip yüklemiştim ama test yapmadan önce
Dediğim gibi çok önemli dosyalar varsa flasha vs atıp tekrar usb ile windows atıp denemenizi öneririm. Ama eminim sorun windows ile ilgili. Bende defalarca tüm parçaları test ettim parçalar da sorun yok. Psu bozuk sandım gittim sattım sattığım adam psu sapasağlam kardeşim dedi ama hurda fiyatına satmıştım tam 2 yıl oldu. Sonra psu değiştirdim ama sorun devam etti. Windows'u flash ile yeniden atınca bi kaç ay düzeliyor sonra artık nasıl bi yazılımsal fantazi oluyorsa aynı muhabbet bi kaç aya tekrar başlıyor. Ben tekrar win 10'a geçicem zaten gına geldi. Win 10 da hiç bunları yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri