🔥İndirim (19.499,00 TL) 1-3 arası Ölü piksel mevcut 3yıl GARANTILI QD-OLED MONİTÖR

Alıntıyı görüntüle

!!!!!!!!!!!! Ölü pikseli dert etmeyenler için güzel bir fiyat ilgelenler buyursun.
parası ve ölü piksele takılmayan insan alır 3 yıl için de çoğaldığında ya da arttığında gider değişim yaptırır 5 ölü pikselde oluyormuş heralde

Kasım'ın başında. Tonla kişi aldı bir tek ben almadım ki şu konuyu nasıl sıcak fırsat diye açtın onu anlamadım
Bu arada epeyde karşılaştırmalara bakabilirsin.Senin aldığın monitör HZ farkı var diğer özellikler AOC'un çok daha iyi 10w gücünde kaliteli bir hoparlörede sahip srgb değerleri vs daha iyi duruyor.

2560x1440 dan 3686400 tane pixel yapıyor, birkaç tanesi bozulsa fark edilmez bile bence
Bu nasıl bir mantık la ? 100 tane yeşil elma sepetinde kırmızı bir elma olsa göremeyecek misin? Beyaz sahnelerde aşırı belli oluyor.

gidip 21.500 e öğrenci indirimi ile samsung g6 qd oled alın bundan daha iyidir . Sıfır ürün sonuçta

yazmaması iyi bişey deil.AOC da hiç yoktan yazıyor.Kardeşim ben attığın monitörü gömmüyorum boşa laf yapma.
%99 dci p3 gamutu yazıyor ikisinde de, srgbyi epey girmemiş benim daha bir şey dememe gerek yok zaten bir sürü kişi diyeceğini dedi indirimle alakası yok şu konunun

yazmaması iyi bişey deil.AOC da hiç yoktan yazıyor.Kardeşim ben attığın monitörü gömmüyorum boşa laf yapma.
%150 srgbymiş :D 138.4 % bu da daha iyi dediğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünebilen almaz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidip 21.500 e öğrenci indirimi ile samsung g6 qd oled alın bundan daha iyidir . Sıfır ürün sonuçta
60.000'e bile bulamıyoruz falan yazmışlar bir de delirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri