Walla morg o fiyata QD-OLED ALDIYSAN SENİ TEBRİK ETMEK İSTERİM (Dalga yok).
parası ve ölü piksele takılmayan insan alır 3 yıl için de çoğaldığında ya da arttığında gider değişim yaptırır 5 ölü pikselde oluyormuş heralde![]()
AOC AGON PRO 26.7" AG276QZD2 240Hz 0.03ms HDMI DP Pivot HDR Gaming Monitör (Ölü Pixel) - idefix
AOC AGON PRO 26.7" AG276QZD2 240Hz 0.03ms HDMI DP Pivot HDR Gaming Monitör (Ölü Pixel) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Alıntıyı görüntüle
!!!!!!!!!!!! Ölü pikseli dert etmeyenler için güzel bir fiyat ilgelenler buyursun.
Mükemmel Fiyat.Bu şans çok az gelir.Peki nezaman aldın ?Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
- Genel Toplam:
20.203,08 TL
Kasım'ın başında. Tonla kişi aldı bir tek ben almadım ki şu konuyu nasıl sıcak fırsat diye açtın onu anlamadımMükemmel Fiyat.Bu şans çok az gelir.Peki nezaman aldın ?
Kasım'ın başında. Tonla kişi aldı bir tek ben almadım ki şu konuyu nasıl sıcak fırsat diye açtın onu anlamadım
Bu nasıl bir mantık la ? 100 tane yeşil elma sepetinde kırmızı bir elma olsa göremeyecek misin? Beyaz sahnelerde aşırı belli oluyor.2560x1440 dan 3686400 tane pixel yapıyor, birkaç tanesi bozulsa fark edilmez bile bence
srgb değeri yazmıyor bile nasıl vardın bu kanıyaBu arada epeyde karşılaştırmalara bakabilirsin.Senin aldığın monitör HZ farkı var diğer özellikler AOC'un çok daha iyi 10w gücünde kaliteli bir hoparlörede sahip srgb değerleri vs daha iyi duruyor.Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) - AOC Agon Pro AG276QZD2 Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Odyssey OLED G6 27www.epey.com
%99 dci p3 gamutu yazıyor ikisinde de, srgbyi epey girmemiş benim daha bir şey dememe gerek yok zaten bir sürü kişi diyeceğini dedi indirimle alakası yok şu konununyazmaması iyi bişey deil.AOC da hiç yoktan yazıyor.Kardeşim ben attığın monitörü gömmüyorum boşa laf yapma.
%150 srgbymişyazmaması iyi bişey deil.AOC da hiç yoktan yazıyor.Kardeşim ben attığın monitörü gömmüyorum boşa laf yapma.
Düşünebilen almaz zatenTamam alma sen
60.000'e bile bulamıyoruz falan yazmışlar bir de delirirsingidip 21.500 e öğrenci indirimi ile samsung g6 qd oled alın bundan daha iyidir . Sıfır ürün sonuçta