🔥İndirim (19.499,00 TL) 1-3 arası Ölü piksel mevcut 3yıl GARANTILI QD-OLED MONİTÖR

%150 srgbymiş :D 138.4 % bu da daha iyi dediğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünebilen almaz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60.000'e bile bulamıyoruz falan yazmışlar bir de delirirsin
Bu daha iyi demedim srgb değerleri iyi duruyor dedim.60K diyenlerde çıldırmış zaten.%150 nerden gördün kaynak göster.

İnternete yaz bak xD seninkinin yazmıyor bile diye aklınca dalga geçmeye çalışıyorsun
Ne alaka kardeşim.Bende baktım %150 yazmıyor.Seni hep görüyorum öbür konulardada ters cevap verme konusunda çok iyisin.Burda kimseyle dalga geçme gibi bir durumumuz yok , herkes haddini bilsin.

Ne alaka kardeşim.Bende baktım %150 yazmıyor.Seni hep görüyorum öbür konulardada ters cevap verme konusunda çok iyisin.Burda kimseyle dalga geçme gibi bir durumumuz yok , herkes haddini bilsin.
Yoo sadece alınmayacak şeye alınmaz derim, bir sürü konuda iyi indirim yazıyorum

Samsung eğitim indiriminde 16 ya 2k 360 Hz sattı 25 e zaten var oled ölü piksel mantıklı gelmiyor kaldı ki fiyat çok fırsat değil...

100 le 3686400 aynı mı aga, o kadar ufak ki fark etmeyeceğin bi boyut
Sayıyı mı örnek verdim sence? Fark edemeyeceğin bir şey değil. Rengine göre apaçık ortada oluyor. Bu kadar insan kafayı yemediğine göre herkes görüyor. Hiç mi bakmadın 2-3 tane ölü piksel olan monitöre? Tahmini söylüyorsan o işler öyle olmuyor çünkü. İlk defa açtığında pikseli ararken 10 saniye sürmez bulman ondan sonra da takıntılıysan bakıp durursun hele pc monitörü olarak masada kullanıyorsan.

Sayıyı mı örnek verdim sence? Fark edemeyeceğin bir şey değil. Rengine göre apaçık ortada oluyor. Bu kadar insan kafayı yemediğine göre herkes görüyor. Hiç mi bakmadın 2-3 tane ölü piksel olan monitöre? Tahmini söylüyorsan o işler öyle olmuyor çünkü. İlk defa açtığında pikseli ararken 10 saniye sürmez bulman ondan sonra da takıntılıysan bakıp durursun hele pc monitörü olarak masada kullanıyorsan.
takıntılı insan görür zaten milyar tane pixel olsa gene görür ama takıntısı olmayan adam fark etmez bile

takıntılı insan görür zaten milyar tane pixel olsa gene görür ama takıntısı olmayan adam fark etmez bile
Hayır babaannen bile yakın gözlüğünü takınca görür. Takıntılı olan sadece kullanırken rahatsız olur. Sıkıntısız kullanacak insan da bol.

37 k verip Samsung g8 34inç alın geçin :) 60k nedir. Ki panel muhtemelen lg veya samsung

• Genel Toplam:
    20.203,08 TL
bu 20k ne zaman düştü be kaçırdık. Bi daha düşerse etiket atsana hocam kesin alırım.(hatırlarsan)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri