1080p için hangi x3d işlemci

Hocam eğer cs2 için diyorsanız güncel sisteminiz zaten 300fpsin üstünde bir performans sağlıyor. 500 fps alınca bir şey değişmeyecek. İstediğiniz oyunlarda 240 fps alabiliyosanız daha fazlasının bi önemi yok, tabi monitörünüz de desteklemeli o hızları. Benim kendi düşüncelerim bu şekilde.

benim bildiğim 9800x3d oyunda tek çekirdeğini kapatıp 7800x3d yi taklit ediyo ayar gerekiyo uyguna 7800x3d de bakabilirsiniz. ekran kartı da min. 5080 bakın
tray muhabbeti hakkında bilginiz var mı benim bilidğim bu işlemcilerde silikon muhabbeti var. Eski 5600 işlemcimde varmış galiba masaüstündeyken undervolt yapmama rağmen 45-50 arasında oynuyordu çok bezmiştim

tray muhabbeti hakkında bilginiz var mı benim bilidğim bu işlemcilerde silikon muhabbeti var. Eski 5600 işlemcimde varmış galiba masaüstündeyken undervolt yapmama rağmen 45-50 arasında oynuyordu çok bezmiştim
tray kutusuz demek sorun yok. zaten soğutucuyu ayrı almanız lazım. hava soğutma öneririm

Hocam eğer cs2 için diyorsanız güncel sisteminiz zaten 300fpsin üstünde bir performans sağlıyor. 500 fps alınca bir şey değişmeyecek. İstediğiniz oyunlarda 240 fps alabiliyosanız daha fazlasının bi önemi yok, tabi monitörünüz de desteklemeli o hızları. Benim kendi düşüncelerim bu şekilde.
hocam maalesef 500fpsin üstünde değer alamıyor 90 en düşüğü 200de en fazla olacak şekilde oynuyor apexde arada bir feci drop giriyor

Mantıklı tek yorum.

konu dışı olucak ama tekrar 1080p için 5070ti mı 5080 mi
RTX 5080 Daha çok 4K oynamak istersen görüntüm aşırı mükemmel olsun oynarken çok zevk alayım dersen ideal olur bende bugün 4K monitör satın aldım bundan öncesinde 1080P 380Hz monitörümde kullanıyodum çok rahat bir şekilde hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri