Hangi macbook pro benim için uygun

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
40
Üniversite için macbook almak istiyorum. Çoğu işim müzikle. Mix yapıyorum. Normal bir Windows cihazda örneğin 8 gb ram asla işimi görmezken çevremdekiler macbook cihazlarda bunun yeterli olduğunu savundular. Sizce m3 pro 8gb işimi görür mü? İkinci el temiz ürünlere bakıp almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Uğraşacağın işe göre 8GB bence yeterli olur. Doğru dediklerini düşünüyorum. Windows 8gb ile macos bir değil ki zaten biliyorsundur.
2. elden macbook air m2 8gb 256 13.6 öneririm.

Uğraşacağın işe göre 8GB bence yeterli olur. Doğru dediklerini düşünüyorum. Windows 8gb ile macos bir değil ki zaten biliyorsundur.
2. elden macbook air m2 8gb 256 13.6 öneririm.
Teşekkür ederim. Fransadan getirilmiş 37 bine sıfır m3 pro buldum tavsiye eder misin? 512 gb depolama 8gb ram

Teşekkür ederim. Fransadan getirilmiş 37 bine sıfır m3 pro buldum tavsiye eder misin? 512 gb depolama 8gb ram
Olur. YD olunca bir kısıtlaması yoksa klavye dışında iyidir. Daha uyguna var mı bakarsın.

Kısıtlamadan kasıt nedir anlamadım
Klavye alfabesi farklı olabilir bir de adaptörün prize giren uç kısmı. Tabi çok büyük bir şey değil ama yine de düşünülebilir belki de.

M3 var bende 8gb yeterli günlük işler için

Üniversite için macbook almak istiyorum. Çoğu işim müzikle. Mix yapıyorum. Normal bir Windows cihazda örneğin 8 gb ram asla işimi görmezken çevremdekiler macbook cihazlarda bunun yeterli olduğunu savundular. Sizce m3 pro 8gb işimi görür mü? İkinci el temiz ürünlere bakıp almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
8GB olanlardan koşarak kaç asla alınmaz şu saatten sonra. Ben yıllar önce M1 olan ilk versiyonunu almıştım o dönem bile 8GB az kalabilir diye düşünüp 16GB almıştım. Şuan ne kadar haklı olduğumu görüyorum sadece safari açıkken 9-10GB RAM kullanıyor sistem. Normal şekilde safari Word PDF dosyaları falan açıkken 14GB ye kadar çıkıyor açtığım dosyalara göre. Zaten zamanında 8GB cihaz alanların çoğu RAM yüzünden cihaz değiştirmek istiyor şuan, ben 16GB aldığım için en az birkaç yıl daha devam ederim.

Pro yerine Air de alınabilir o da olur ama 16GB den aşağı RAM almayın. Pro olarak M1 Pro ve M2 Pro da olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,631
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri