tojifushiguro
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Vatan Bilgisayar'ın Temmuzda 9060XT Pulse'u 15K Pure modelini ise 16K'ya çektiği gibi güzel bir indirim göremediğim sürece almayacağım...
dostum zaten artısı taksit olması dedim ya senin attığın akakçe listesi 8gb için olanı onu diyoruz sListe 9060xt listesi parçanın geçmiş fiyatlarına girdiğin zaman zaten 17 lerde dolaştığını göreceksin![]()
Dostum 1 saattir dikkatimi çekiyor tek yaptığın şey konu baltalamak işine gelmiyorsa uzatma işine gelen bir arkadaşımız faydalanır. Zaten 17 lerde dolaşma mevzusu da kasımda hepsiburada düşürüp düşürüp çıkarıyor bu kartı tek 10 taksitle veren sitede Hepsiburada. Enflasyon ve gelecek zamları düşündüğün zaman kartı bu siteden almak mantıklı olduğu için paylaşıyoruz. Senden ricam konuyu baltalamadan önce lütfen detaylı inceleme yap eğer daha mantıklı bir şey varsa bizde hatamızı düzeltelim senin önerini dinleyelim.Liste 9060xt listesi parçanın geçmiş fiyatlarına girdiğin zaman zaten 17 lerde dolaştığını göreceksin![]()
3 taksit vardı onda ve anında bittiiVatan Bilgisayar'ın Temmuzda 9060XT Pulse'u 15K Pure modelini ise 16K'ya çektiği gibi güzel bir indirim göremediğim sürece almayacağım...
Doğrudur hocam golf lerde bi ara 50k falandı hadi kıyaslayalım şimdiki fiyatlarlaListe 9060xt listesi parçanın geçmiş fiyatlarına girdiğin zaman zaten 17 lerde dolaştığını göreceksin![]()
Baz anakartları 10 faz 4.0 pcle kartları 6-8 bine indirim var diye paylaşan sensin biraz bilgili olsan paylaşmazsın zaten bu indirimleriDostum 1 saattir dikkatimi çekiyor tek yaptığın şey konu baltalamak işine gelmiyorsa uzatma işine gelen bir arkadaşımız faydalanır. Zaten 17 lerde dolaşma mevzusu da kasımda hepsiburada düşürüp düşürüp çıkarıyor bu kartı tek 10 taksitle veren sitede Hepsiburada. Enflasyon ve gelecek zamları düşündüğün zaman kartı bu siteden almak mantıklı olduğu için paylaşıyoruz. Senden ricam konuyu baltalamadan önce lütfen detaylı inceleme yap eğer daha mantıklı bir şey varsa bizde hatamızı düzeltelim senin önerini dinleyelim.
Anında bitmedi aslında yani saat 16:00'da başladı ve 18'e kadar stoklarda kalmıştı fakat yüksek seviye modeller daha çabuk bitmişti, evet. Ben 6 taksit diye hatırlıyordum. Umarım yine yaparlar.3 taksit vardı onda ve anında bittii
Doğrudur hocam golf lerde bi ara 50k falandı hadi kıyaslayalım şimdiki fiyatlarla
Daha iyisi varsa sen paylaş biz faydalanalım bekliyorum 6bineBaz anakartları indirim diye 10 faz 4.0 pcle kartları 6-8 bine indirim var diye paylaşan sensin biraz bilgili olsan paylaşmazsın zaten bu indirimleri.
Vatan bu kartları 15-16 ya sattı. Ortalama fiyatları 17 indirim göremiyorum malasef. Tek mantıklı olayı taksit imkanı.
6 bine paylaştığın anakart 3k lık anakartan farksız araştırmanı tavsiye ederimDaha iyisi varsa sen paylaş biz faydalanalım bekliyorum 6bine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dragos felan paylaşmada![]()
dostum üzerinden geçmiş neredeyse 10 gün türkiyede 10 gün öncenin fiyatı ile şimdi kıyaslanmaz şuan için en uygun fiyat bu 10 taksit olması avantaj kartta ek olarak 5 bin tl daha indirimli almış oluyorsun 10 taksitten kaynaklı aslında ürün 17 degilde 12 bin tl olarak bak
Bu vatan niye 10 gündür indirim açmıyor gece ayar etti.Vatana tekrardan gelsin şu 9060 xt ya 16659 TL'ye
Doğrudur hocam taksit imkanı iyi hangi kart o indirim veren paylaşabilir misin. 2 haftadır bu fiyatta bu ürün zaten bu kart arkadaşıma bekliyorum. Vatan açmıyor 2 haftadır indirimidostum üzerinden geçmiş neredeyse 10 gün türkiyede 10 gün öncenin fiyatı ile şimdi kıyaslanmaz şuan için en uygun fiyat bu 10 taksit olması avantaj kartta ek olarak 5 bin tl daha indirimli almış oluyorsun 10 taksitten kaynaklı aslında ürün 17 degilde 12 bin tl olarak bak